Merhaba kızlar. 3 yıllık evliyim bir tane oglum var. Eş kişisi ile alamadığımız sorunlar sonrasi bende artık ipler tamami ile koptu suan baba evindeyim. Kaynana sorunsalı yuzunden can cekişen bir evliliğim vardı. Gittigi yere kadar surdurdum ama artık kendi sağlığımdan olduğumu farkettim. Kaynananin en son cocuğum kucagimdayken bana vurmasindan dolayı artik sesini dahi duymuyorum. Ama eş kisisi surekli hafta da bir gece iki gun oğlumu annesine goturuyordu kalmaya cocuk orda kalinca benle iletisimi olmuyordu ve onu biraktigimi hissedip eve gelince bana tavri degisiyrodu. Kalmasin dedikce annem cocugu ozluyor vs diyordu. Cocuğuma tramva yaşatan o asaglik mahluka yuzunu gostermek dahi istemiyordum (o kavgadan sonra kim bana dokunsa oglum agliyor ve ciglik atiyor) ama babannesi deyip tolere ettim ama ben he dedikce daha fazlasini istediklerinee kendimi baba evinde buldum. O es kisisi en ufak seyde bosanicam diyordu. Biktim artik. Bir haftayi gecti burdayim henuz bosanma davasi acilmadi anlasmali bosanmak istiyorum bian once kurtulmak icin. Anlaşmalı bosanma hakkinda bilgi verir misiniz. Cocugum 18 aylik ne kadar surede onlari gormeli ve kalmasina mi karar veriliyor.