Bir derdim var :(
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Bir derdim var :(
-
03-10-2022, 04:34:55Arkadaşlar 16 yaşındayım yakında 17 olacağım, her neyse ben cok ozguvensiz ve sessiz bir kızım bu halimdende nefret ediyorum ama boyleyim. Annem sırf birileriyle konuşmam Ve ozguvenim belki gelişir diye beni piyano kursuna yollamıştı, 5 ay gittim biraz acılır gibi oldum kurstaki hocamıda cok seviyordum, yine bir gun kursa gidecektim annemle cunku para odeme zamanı gelmişti(parayi annem oduyor) annem bu sefer parayi bana verdi ve sen git kendin ode dedi ama ben tek gidemedim (evet biliyorum cok ozguvensizim) parayı bile tek odeyemiyorum. Annem gelmeyince bende kursu son dakka iptal ettim hatta biraz gec haber verdim hocaya, meğer hocanında bugun dersleri iptal olmuş sırf benim icin bekliyormuş 1 sattir. Normalde 1 gun onceden haber verilmesi gereken şeyi son dakka haber verdim e tabi ayıp oldu hocalarada, biraz kaba bir dille beni uyardılar bidaha boyle son dakka haber verme ayip oldu ama falan diye, cok utandim ve keşke biraz ozguvenli olup kendim gitseydim dedim. Oyle arkada ben ağlarken annem fark etti tabi gitmiş kursu arayıp benim kızım cok hassas yok ozguveni duşuk ondan gelemedi 10 yaşında cocuk gibi ağlıyor arkada kusura bakmayin falan demiş iyice aşşağılamış beni, kurstaki hocam her ne kadar onemli değil biz onunla ilgileniriz gibi şeyler soylesede cok utanıyorum beni resmen hasta sanıyorlar annem yuzunden, şimdi piyano calmayı istesem bile kursu bırakacağım cunku bir daha hocanın yuzune bakabileceğimi sanmıyorum, annem sayesinde ozguvenim dahada duştu şu an. ne yapmalıyım başka bir kurs bulmak istiyorum