Selam kızlar herkese iyi geceler dilerim;
Benim meselem şu nişanlımın ailesi beni hic evlerine davet etmiyor.İstanbulda yaşıyorum nişanlım ile evimin arası cok uzak ben bir yakanın bir ucunda onlar diğer yakanın sonunda oturuyor.Bu sebeple kayınvalidemle cok goruşemiyorum.Ancak ozel gunlerde bile beni cağırmak akıllarına gelmiyor.Gorumcelerimle goruşuyoruz her hafta mutlaka dışarıda goruşuyoruz.Cok iyi anlaşıyoruz.Ama mesela gecen kandilde hep birlikte bir yeri ziyaret etmeye gitmişlerdi hic bana sen gelir misin demediler bile.Benim ailemle aramda 1000 km var.Yalnız yaşıyorum ve calışmıyorum şuanda (duğun hazırlıkları dolayısıyla) evde tekim akşama kadar.Ne kadar uzak olursa olsun insan bir arayıp kızım bu akşam yemeğe gel zaten yalnızsın demez mi? Kayınvalidem hergun arar beni nasılsın napıyorsun kızım diye surekli fındık,ceviz,tereyağ gonderir nişanlımla, beni cok seviyor eminin ama cağırmak aklına gelmiyor kadının.Bugunde kucuk gorumcemin doğum gunu insan bir aramaz mı allah aşkına sende gel diye ? Nişanlıma soyledim gecen kandil gunu insan beni cağırmaz mı diye akıllarına gelmiyor diyor anlamadım ben bu işi gercekten bu tur insanlar var mı ? Yoksa beni sevmiyorlar mı ? Yani hicbir sorun yok surekli goruşuyorz ama dışarıda kimse eve cağırmıyor beni.