Arkadaşlar iyi geceler hepinize. Cok uzun olu ama ne olur okuyun. Değerli fikirlerinize ihtiyacım var cok. Ya gunlerdir uyku uyuyamıyorum gercekten stres altındayım. Uzerimde baskı hissediyorum ve boğulacak gibiyim.
Sorun kayınvalidem. Uc gun aramazsak mutlaka arayıp “hic aramıyorsunuz” falan diye yakınıp duruyor. Ki ben yapmacıklıktan değil, samimiyetten yanayım. O yuzden icimden geldiğinde ararım bu da yaklaşık haftada bir veya 10 gunde bire tekabul ediyor. Ama devamlı onu arayalım,konuşalım halini hatrını soralım istiyor. İlgi delisi. Burnu aksa cok hastayım oluyorum diyor. Bir de camaşır yıkasa ay cok iş yaptım şunu yaptım bunu yaptım diyor. Cok yapmacık geliyor bana. Ki eşim biz nişanlıyken (6ay nişanlı kaldık-benim ailem başka şehirde bu arada eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz) en fazla 3 kere aramıştır annemi. Babamı aramaz bile. Numaradı bile yok babamın eşimde. Gecen ay sonu evlendik 3 hafta sonra aradı eşim ailemi. Kaynanam da diyor ki işte benim oğlum boyle arar sorar. Bilmiyor 3 hafta aramadığını. Ki evlendikten sonra biz kvlere gittik onlar geldiler kac kez kobuştuk telefonda. Eşim benim aileme nasıl davranırsa ben de onun ailesine oyle davranma taraftarıyım. Ama benim ailem problem etmiyor eşimin aramamasını. Siz mutlu olun onemli değil diyorlar. Kv insan da benim annem insan değil mi?
Biraz uzun olacak ama bir olay daha var. Bu olay yuzunden icimden gelmiyor aramak kvyi. Nikah gunu annem ve babam memleketten geldiler. Nikah sabahı indiler otobusten yani. Babam da cok hastaydı yuruyecek hali yoktu. Kvlere gittiler tabi nikah saatine kadar nerde kalcaklar? Ben de kvlerin evinden gelin cıktım mecbur baba evi olmadığı icin burda. Babam uyumuş biraz sonra kvnin arkadaşı annemle babama hadi cıkın gezin diye ısrar etmiş. Annem de biz gezmeye gelmedik kızımızın nikahına geldik ayrıca eşim cok hasta ayakta duramıyor ne gezmesi istemiyoruz demiş. Kv de evet gidin gezin diye arkadaşına destek cıkmış ve annemler omuzlarından iteklenerek dışarı cıkarılmış. Gidecek bir yer olmadığı ve babam ayakta dahi duramadığı icin evin onunde bi saat beklemişler. Ben bunu evlendikten 10 gun sonra duydum ve şok oldum. Bu nasıl aşağılamadır? Kv inkar ediyor oyle bişe demedim ben diye. Annem psikolojik olarak rahatsız benim. Bu yuzden diyormuş ki kv teyzeme işte bal yapan sinek ’in annesinin kafası yerinde değil zaten işte babasıyla da dargınmış sinek. Yani ne alaka anlamadım. Kendisini haklı cıkarmak icin benim aileme camur atıyor resmen deli diyor anneme. Tabi olaylardan benim haberimin olduğunu bilmiyor. Eşimden cekinir biraz kv. Ama yapacağını da yapar. Cok atar tutar yalandan. Eşimin haberi yok bu olanlardan. Annesine sorar annesi de carpıtır diye anlatmadım. Ama icim icimi yiyor gunlerdir. Yuzumu sivilce bastı stresten. Sozde bizim mutluluğumuzun bozulmasını istemiyormuş kv o yuzden benimşe konuşcakmış oyle bişe demedim diye. Kimseye bir şey anlatamıyorum. Eşim yanlış anlar annesini haklı bulur diye anlatamıyorum ona. Kvyle konuşmak zaten icimden gelmiyor. Yuzunu bile gormek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım inanın. Uykularım kacıyor huzursuzluktan. Surekli eli gozu ustumuzde kvnin. Niye aramıyorsun diyecek diye de arayamıyorum şimdi stres olacağım yine. Daha 1 ay olmadı evleneli ama boğulacak gibiyim. Eşimle aram cok iyi. Kv ile boyle bir iki problemimiz olduğunda nişanlıyken daima benim arkamda oldu eşim. Kvye kızdı. Silerim sizi artık hayatıma mudahale etmeyin dedi. Ama bu olayda nasıl tepki verir bilemiyorum. Bir de laf taşımaktan hic hoşlanmaz eşim. O onu demiş annen bunu demiş anneme yok şu şoyle diyor olayından nefffret ediyor. Bir akıl verin ne olur ne yapacağımı kime nasıl davranacağımı bilemiyorum artık.
Kayınvalide Problemi
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Kayınvalide Problemi