Merhaba kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Cunku doğrusu nedir bilemiyorum.
6 aylık evliyiz. 4 daireli bir apartmandan ev aldık. 6 aydır burda ikamet etmekteyiz. Biz haric uc aile daha yaşıyor binada. Hepsi bizden once taşınmış onlarda yaklaşık bir yıldır oturuyorlar. Kendi aralarında iyi kotu bir diyalog, yakınlık kurmuşlar zaman icerisinde.
Kafaya taktığım konu şu. Biz buraya taşındığımızdan beri neredeyse hic komşularımızla iletişim kuramadık.
Bir keresinde eve yerleşme aşamasında temizlik yaparken karşı komşumuz kek borek getirmişti. Bi o zaman bir kac dakika ayak ustu konuştuk.kotu insanlara benzemiyorlar, yaşları da bize hemen hemen yakın.
Ust kat komşumun sıfatını bile gormedim desem yeridir. Eşlerimiz biraz daha yakınlık kurabildi gibi. Bir kac defa playstation oynamaya falan gitmişlerdi.
Şimdi sorum şu neden boyle oldu. Ben bu duruma kafayı cok takıyorum. Tamam ben yapı olarak soğuk ve mesafeli bir insanım ama insanın komşusunu dışarda gorse tanıyamayacak durumda olması da başka mevzu.
Şimdi kızlar ben tecrubesiz 25 yaşında bir kadınım. Sizlere sormak istedim. Hata bende mi onlarda mı. Bi akşam caya davet edeyim diyorum. Ama sonra onlar bize bir hoşgeldine geldiler mi sanki diyorum. Gelirlerse ne konuşucam tanımadığım etmediğim insanlar diye vazgeciyorum.
Sizce ne yapmalıyım. Aradaki buzları eritip biz akşam pasta borek yapıp davet mi etsem. Onların bizi yok saymaları normal mi sizce. Kendi aralarında goruşuyorlar sanki bazen konuşmalarını duyuyorum. Eşim de sen cağır diye ısrar ediyor. Ne biliyim benim bilgim gorgume gore apartmana yeni biri gelince toplanıp hoşgeldine gidilir.
Ne dersiniz hic bulaşmıyın mı buyukluk bende mi kalsın.
Bir komşu meselesi
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Bir komşu meselesi