33 yasındayım ve 15 yıılık evliyim.2 tane evladım var.18 yaşımda gorucu usulu evlendim,ama sevdim kocamı,o da beni sevdi.10 yılımız gayet iyiydi,ufak tefek problemlerimiz olsada iyiydik yine,her evin icnde olan problemlerdi yaşadıklarımız.Ama eşim 5 yıl once iflas etti,elindeki herşeyi kaybetti.İyi veya kotu destek oldum ona,evimizi satıp kiraya bile cıktık ama eşim bu donemde etrafında da kimse kalmayınca,piyasadaki hayat kadınlarıyla,duygusal,fiziksel yada sadece sozel surekli haşır neşir olmuş.Kendini rahatlatmış kendi ifadesiyle...Birsuru mesajını aramasını yakaladım yıllarca.Hepsi de farklı farklı kadınlardı.Benim muhatap olup yakaladığım bir 30 kişi vardır abartısız.Her defasında,sevgi sozcuklerine boğdu beni,affet psikolojim bozuk dedi durdu.Hepsi sabun kopuğu gibi gecici,sen omrumsun,canımsın,bitecek hepsi duzeleceğim dedi durdu.Ama ben icimi kavuran şupheyle haklı olarak surekli eşimi araştırdım.Bu sefer ben araştırdıkca olaylar buyudu inada bindi.Her hatasını meydana cıkardığımda da sucluluk psikolojisiyle şiddet de uyguluyordu.Sonra pişman olup ozurler diliyordu,ağlayıp sızlıyordu.
Psikolog,psikiyatr,hacı hoca,terapist heryere gittik.Belki bugun duzelir,belki yarın duzelir diye 5 koca yıl yuvamı yıkmak istemedim.Ama hep kandırıldım.Hep cebinde benim dahi numarasını bilmediğim şifreli ikinci bir hat taşıdı.En son 6 aydır goruştuğu bir kadın varmış,sanırım onunla biraz daha ileri gitmiş.Normalde kullandığı hattının mesajlarını kendi telime yonlendirmiştim zaten.Bilmiyordu yonlendirmeyi ama temkinli davranıyordu.Benden sakladığı hattı konturluydu.Onda kontur falan kalmadıginda normal hattından kırk yılda bir mesaj atardı.En son bu goruştuğu bayana "guzelim oğlumun toplantısı var,yarın goruşelim tatlım" demis.Mesajlar bana gelince,yuzune vurdum tabi.İftira atıyorsun,ispat et dedi durdu.Ben yine bana zarar vermesinden korktuğum icin 15 yıldır ilk defa ailemin yanına sığındim ve mesajların bana da geliyor.Şu saatte şu kadınla mesajlaşamların var dedim.Bu bana fiziksel saldıramayınca,var mı nikah kıydım ben ona,var mı cocuğum var ondan,bıktım senden,kara bela gibi araştırıyorsun beni,sana olan sevgimi bilmiyorsun falan dedi.İyi dedim madem yeni eşinle mutluluklar ben gelmiyeceğim dedim.Sonra yine ozurler,ağlamalar,sen beni tahrik ettin ondan dedim,kuran carpsın,evlatlarımın uzerine yemin ederim ne nikah var ne cocuk deyip durdu.
AİLEME DE HİCBİRŞEYİMİ ANLATMADIM YILLARCA,DIŞARDA DA HEP İYİ AİLE TABLOSU SERGİLEMEK İCİN.Kendimi yıprattım,kocam olacak adamda nasıl olsa bu kadın bizi hep iyi gosteriyor,benim pisliklerimi duyurmuyor kimseye diye,hic duzelme yoluna gitmedi.Hicbir sorunumu kimseye demedim yıllarca.Aileme de yaşadığım herşeyi anlatınca,haliyle onlarda bu iş bitti,donmeyeceksin diyorlar.Biz senin maddi manevi arkandayız diyorlar.20 gundur ailemin yanındayım,sonuc olarak eşim 3 gun once benimle işyerimde goruşmek istedi.Ben de ailemin evine gel,orda konuşalım dedim.Geldi eve herkes eteklerindeki taşı doktu.Tum bu suclamaları kabul etti.Ben cocuklarım ve karım olmadan duramam.Duzeleceğim,karımın kıymetini bileceğim.Bir şans daha dedi ama bana 5 yıldır bu masalları anlattığı icin hic samimi gelmedi.Gozlerinde bu işleri buraya getirdim diye bir kin ve acayip bir pişkinlik hissettim.Boşanma konuşulmadı ama biraz daha ayrı duralım dedik bana da geldim ayağına daha da seni aramam dedi.Yine sorumluluğu bana attı.Cok uzun oldu ama cok dertliyim.Bu ozeti daha yaşadıklarımın detaylara girsem yetmez bu sayfalar.Yine benim herşeyi kabul edip toparlayacağım duşuncesiyle,gayet rahat.Ayrıca eminim hala da bu son goruştuğu bayanla devam ediyor.18 yaşımdan beri hayatımın hatırladığım kısmının coğunu bu adamla gecirince,salak gibi aptal gibi bitiremeceğimi,sudan cıkmış balığa doneceğimi duşunuyorum.Cocuklarıma kıyamıyorum.İcimdeki kucucuk bir ses duzelir belki,kac yıllık kocan diyor ama o cehenneme donmek de istemiyorum.Ayrıca 7-8 ay once hpv virusu kaptığım ortaya cıktı.HPVTip 18,rahim ağzı kanseri lezyonu,doktor %90 cinsel yolla bulaşmış dedi