Merhaba kızlar. Erkek arkadasımla ilgili şikayetlerimi yazıcam bunlar dışında hicbir sorun yok olarak duşunebilirsiniz. Hemen soruna geceyim erkek arkadaşım fotoğraf cektirmekten kacıyor. Onemli bi gunde cekiliyorsa uzaktan anca oyle bir defa kareye girer sadece 1tane bu şekilde fotoğrafımız var. Kendimizi mi cekicez ergen gibi diyor.Farklı bi yere gelmişiz cekilelim anımız olsun, başkasından isteyelim bizi ceksin o da yok.Plan yapıyorum uyar kendisinin hicbir planı olmaz ve cok uşeniyor gezmeye benim de hevesim kacıyor onla gezerken hava soğuk veya sıcak oturalım işte der gezme havası yok.Hergun goruşsek neyse ama uzak mesafedeyken de gelince sus pus oturur. Hep ben konu acıp onu guldurur konuşturur ben sussam ortamda cıt cıkmaz.Hayal kurarım gercekleri hatırlatır o belli olmaz bilemeyiz der biter o hayal.Son zamanlarda onu eğlendirmeye calışmaktan bizim icin hayal kurup plan yapmaktan yorulduğumu farkettim. Yorumları bekliyorum bir de soru :Tum iyi ozellikleri bunları orter mi yaşanır mı boyle ben şımarıklık mı yapıyorum? Arkadaşlarım sadık saygılı durust adamı bulmuşsun bunuyorsun, eğlenceli adamlar ya aldatır ya da evlenince onlar da boyle oluyor diyorlar genelde halimden anlayan yok gercekten boyle mi sevgilileri eşleri pasif olmayan kadınlar da cevaplarsa mutlu olurum. Ben eğlenceli sorumsuz değil biraz ilgili hayat enerjisi olsun istiyorum, sevgi herşeye yetmiyor malesef.