Merhaba ben bir yıldır nişanlıyım ailem nişanlımı istiyor o konuda problem yok ama sacma sapan bahanelerle duğun erteleniyo..
Nişanlım memur maaşı iyi maddi sıkıntı yok bende ozel sektorde iki yıl calıştım şu an yeniden iş arıyorum.. Ailem ozellikle babam surekli olarak once iş bulsun sonra duğun diyo erkek tarafına..e malum durum işsizlik var milleti kırdı gecirdi. Bende tabiki aileme deestek olmak isterim ama iş yok işte yok napim bunun icin evlenmeyeyimmi?
evlensem de evlenmesem de ben calışmak istiyorum ha ev hanımı olmak kotu bişey değil yanlış anlamayın.. babam ısrar ediyo bu konuda ve bu giidşle bizim duğun 2020ye kalcak yani organizasyn şirketi osu busu var bu işin ayarlamamız lazım ama babam da tık yok.. 27 yaşımdayım bu arada. Nolur bana biakıl verin dayanamıyorum ya insan belli yaştan sonra kendi duzenini kurmak istiyo şmdi baba evinde misafir gibiyim ne yalan soyluyum canım bişey cekio babama alırmısın diyemiyorum desem gozlerine batar gbi gelio..kenarda birikmişim var bişey olduğunda ondan kullanıyorum.. Nolur soyleyin anneler ozellikle ben daha napabilirim aileme hayırlı bi evlat olmaya calıştım hep elimden geldiğince calışırken maaşımı da verdim manevi olarak hic benden yana canları sıkılmadı. evlenmek kendi duzenimi kurmak sucmu? neden agız tadıyla yaşamayalımki bu surecleri?
Bu arada meselenin babamın maddiyatı olduğunu hic dşunmuyorum zira mal varlığı kabarık artı zaten eşyalar alındı.. sadece ufak tefek şeyler kaldı.sadece erkek tarafının alcagı bikac bşey daha var onlar da almayız demio zaten.. nedir bu adamın problemi anlayamıyorum.. o kadar baskı yaptıki artık işe grmek diyince cinlerim tepeme cıkıo aglama krizi tutuo sinirim bozuldu.