Herkese merhaba arkadaslar.
Esim ile 3 yillik evliyiz ve bir cocugumuz var.Evliligime gelecek olursak,kimi zaman ufak sorunlar yaşanıyordu fakat cozume ulastiriyorduk.
Oglum dis cikarma doneminde oldugu icin gece 4 gibi aglayarak uyandi.Oglumu aldim ve salona geldim sakinlestirmek icin.Oglum sakinlesip uyuduktan sonra esimin telefonunu gordum ve acık olacagim sebepsiz bir sekilde karistirmak istedim.Arama motoru gecmisine baktigimda tinder nasil kullanilir?,tinderden nasil mesaj atilir gibi seyler arattigini gordum.( Bu arada tinder denilen sey birbirini hic tanimayan kisilerin konumlarina gore,birbirlerini bulmalarina olanak saglayan bir site anladigim kadariyla) Mailine girdim ve gercekten bir hesabi oldugunu ogrendim.Hesabi actim kimseyle herhangi bir konusma olmamis fakat kendi bir iki tane fotografini koymus.Ama her ne olursa olsun arayisa girmis kisacasi!
Ben biraz sabırsız bir kisi oldugumdan gittim ve hesap sordum.Klasik erkek yalanlari onceden hesabim vardi hic kullanmadim vs vs.Kullanmamis olmasi benim icin hic birsey ifade etmiyor.Cunku uygun ortam bulamamamis bana gore.Sizlere danismak istedigim su,olayi ogrendikten hemen sonra evden gitmesini istedim.Baya yogun cabalarinin sonucunda netligimi gordukten sonra gitti ama donecektir eminim.Ben bosanmaya karar verdim.O gelmeden cocugumu alip gitmeli miyim yoksa gelirse tekrar onu mu gondermeliyim? Okuyan herkese simdiden teşekkurler.
Sanırım aldatıldım!
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Sanırım aldatıldım!