Ablalarım.
Beni biraz bilen vardır eski konularımdan. 20 yasinda 6 aylik oglu olan kv ile yasayan biriyim
Ne guzel girdim dimi konuya devamini hic yazmasam bile olur bence
Şoyle ki esimde bende neye kalkışsak elimizde kalıyor bu sıra. Esim cok cabalıyor surekli gunluk isler buluyo hatta bazi gunler hem gunduz hem gece calışıyor.
Is bulamıyor bi turlu. Kafayi yemek uzere. Gercekten hersey o kadar ters gidiyo ki. Mesela 10 tane ise basvurdu diyelim 5i geri donus yapmiyo, 3 tanesi mulakatta torpille birilerini aliyo kalan 1 tanesi tam ise alim sırasında problem cikariyo sona kalanda kendine kole arıyo
Is secmez. Zor is kolay is kotu is iyi is demez ama gercekten basireti bagli ne zamandir is ariyo anlatamam yani. Kafayi yemek uzereyiz. Yasadigimiz yer kucuk sehir is olanaklari cok cok cok az. Cıldırdık nereye elini atsa baska bi sebepten gidiyo yani. Silahli guvenlik belgesi var. Ordan kovaliyo biraz ama yok yok yok.
Siz boyle durumlarda ne yapiyosunuz? Hic biseyin yolunda gitmedigi sinandiginiz donemlerde. Esime psikolojik olarak destek olmaya calisiyorum ancak bizede yansiyo cunku cok stresli bi donemden geciyoruz.

(sen napiyosun bu surecte diyenler icin devami)
Benimde biseyleri oturtmam icin 1-2 seneye ihtiyacim var. Ama ugak bi ise giriştim. Onunla esime destek olmaya calışıcam ama bi ortagim var ve surekli erteliyo biseyleri ben tek basima yapicam desem cok ayip olur cunku hem cok yakiniz hemde onunda ihtiyaci var ve beraber yapmayi dusundugumuz biseydi. Ben olanak buldum ve ona sundum cok sevindi. Şimdi tek yapicam diyemem onu bekliyorum ama birazda beni oyaliyo gibi geliyo. Yani ise baslamadan once ikimizinde bi 60-70 lira vermesi lazım malzeme icin. Arladasimda ogrenci sıkısigim diyo anlıyorum ben vereyim ilk gelirden alayim diyorum yada olunca sen ver diyorum (aramizda lafi olmaz asla) ya ayarlicam diyo. Haftaya tamam diyo. Haftaya soruyorum kankam cok dardayim pazar gunu tamam diyo pazar gunu soruyorum yine ayni sey. Ama sevgilisiyle gunluk ev tutuyo beni biraz oyaliyo yani bilmiyorum.
Ben bebegim cok ufak olduğu icin surekli bi is yapamam ve bu giristigimiz is randevuyla olucagi icin cok avantaj. Bende orayi kovaliyorum iste bu surecte..