Boşanan boşanma. Aşamasındaki bayanlardab ozellikle cevap bekliyorum.ocak ayından beri anneodeyim onceki konularımdan kocam tuhaf bir karaktere sahipti.evi otel gibi kullanıyordu.kocamı gezmeye giderken annesine giderken gorebiliyordum.evde yemek pişirtmeyip yemek yapma becerime laf sokuyordu.en son ceyrek altın istedi. Vermek istemedim bosanmak ile tehdit etti annemde kaldım bi sure sonra verdim her şey guzel olacaj dedi.tabi olmadı.yine yatıya gelmeye başladı annem bakıyordu kızıma annem resti cekip bakıcı bul dedi kocama.bu esnada. Sosyal hesaplarından eski bir bayan arkadaşı. Boşanma arifesinde 6 yaşında kızı var.onla yazıştı direk aşk filan yoktu sozcuklerinde ama surekli buluşmak isteyince. O kadınla anasına babasına soyledim.onlar. yuzune vurmadı.oğullarının hatta bide aldatmaz dedi anası.sonrasında akrabalarından bakıcı bulduk ama akrabası. Da evime sulalesini doldurmaya başladı uyarınca kotu oldum.kocam. benim ve annemin evine karışma. Annende kal uzunca bir sure dedi.o esnade işte idi bende. Taksi cağırdım toplayabildiğimi topladım anneme geldim.bir ay boyunca hic aramadı.gizli gizli onun hesabını takip ettim kadın ona o kadına. Cok zarf atmış. Da umduğunu. Bulamadı gibiydıler.kızımız icin de aramadı her hangi bir ihtiyacı var mı diye ben calıştığı m icin ustume. Yıktı.bir ay sonra arayınca acamadım.aradığını. gorunce gerildim.sonra mesaj attı ama mesajda hic pişmanlık ozlem yok. face hesabına ilişkiisi yok yazınca aradım uzulduğumu soyledim.neyse o kaldırdı fakat face hesabının şifresini benden almaya calıştı bende izin vermedim kendi hesabımı ve onunkini kapadım.bir kere buluştum.ona kadınla olan diyaloğunu yalanlarını. Yuzune. Vurdum.kadınla bir kez buluşmuş ama hala arkadaşım dedi.kadına 300tl para yollamış.helalı hoş olsun yine istese. Yollarım dedi.yok cay bile 5 dk bekleyince soğur dedi.aramızda hic problem yokken sorularımız. Var dedin deyince yalanları icin bile ozur vb bişey demedi.ben o evde oturmayacağım başka. Bakıcı tutalım dedim o akrabasını istedi.hem senelerce yemek pişirtmeyip hala yemek becerime laf etti.gecen hafta. İci aradı acmadım.mesaj atmış netleştirelim diye.sanki şirket anlaşması.bende. mesaj attım.sen beni anneme bırakıp kafanı dinledin. Bende kafamı dinleyeceğim kendim netleşmedim diye.son kendine yeni face adresi acıp ilişkisi yok yazmış.
Benim telefonu acamamam evime kalan eşyalarıma bile. Bi kere bakamamam neden boyle oluyor. Tramva mı gecirdim. Nedir.iyi yada kotu o eşyaları gidip almam gerekecek ama kendimi oraya gitmeye teşebbus edince boğuluyor gibi hissediyorum.
Uzun oldu. Alel acele yazdım. Yanlışım varsa ozur dilerim
Benim durumumun adı nedir?
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Benim durumumun adı nedir?