Merhabalar. İki bucuk yasinda bir kızım var. Doğumunda annem ve kayinvalidem deyim yerindeyse dunur kavgasına tutuştu. Evimde huzurum kalmadı. Kayinvalidem esimi anneme karşı kiskirtti (annem kendisine emir veriyormus) ve eşim de annemle tartıştı durduk yere. Annem evimden kus ayrıldı ve muhtemelen bir daha cağırsam da asla gelmez. Kayinvalidemi zaten gorecek gozum yok. Bir ablam var ondan da cok fayda yok. Zaten şehir olarak ailemden uzaktayim.
Tekrar hamileyim nasipse ağustousta doğumum olacak. Bu sefer sadece huzur istiyorum bu konuda esimi de defalarca uyardım ve annesinin gelip cocukları gorebilecegini ama asla yatılı istemediğini ve işime karışıp beni huzursuz etmemesi icin onu uyarmasını Rica ettim.
Sonuc olarak doğum ve lohusalık surecini eşimle yalnız atlatabilir miyim sizce? bunu başarabilen var mı? Hastanede esimle yalnız olsam sıkıntı yasar miyiz? Eve haftada iki yarım gun temizliğe yardımcı gelse buzlugu da ağzına kadar yemek doldursam diyorum. Eşim iki hafta izin alsa kalan sureci uc yaşında bir cocuk ve yeni doğmuş bir bebekle atlatabilir miyim? Bunu başarabilen var mi? Ya da neler tavsiye edersiniz?
Hic kimseden yardım almadan ikinci cocuğun doğum sureci atlatılabilir mi?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Hic kimseden yardım almadan ikinci cocuğun doğum sureci atlatılabilir mi?