Arkadaşımım uyeliği ile takip ediyordum, kendi konuma benzer bir şey bulamayınca artık uyelik almaya karar verdim.

İlginc bir kafa karışıklığım var. 23 yaşındayım ve yenilerde tanışmış olduğum biri ile bir anlık cekim ile cinsel ilişki yaşadım. Ki onceki muhabbetimiz sayesinde ikimiz de birbirimizin bakir(e) olmadığını biliyorduk. Daha onceki birlikteliğimi sadece uzun suren bir ilişkimde yaşamıştım, ve uzun ilişkiyi bitiren ayrılan taraf ben oldum buna rağmen. Eski sevgilin seni kullanmış demeyin şimdi, ben de onu kullanmış olabilirim o acıdan bakarsak. Karşılıklı istek vardı. Bir de yargılayacak arkadaşlar hic yorum yapmasa daha rahat olurum. Zira benim anlayışım ve kulturum bu, siz ayıplasanız da ayıplamasanız da bu değişmeyecek ve ben halimden memnunum. Hani pişmanım uzgunum gibi bi derdim yok.
Yeni tanıştığım adam ile o anı yaşarken bir anlıktı. İlişkiden sonra beni aramazsa uzulmem şeklinde duşunmuştum. Zaten bunu birbirimize belli ettik, birbirimizi herhangi bir zorundalığa sokmadık. Sonrasında ise ondan hoşlandığımı fark ettim, tabi ki ah vah aşkımdan oluyorum demiyorum da onunla duzenli bir ilişkim olsa iyi olurdu gibi bir kanıya kapıldım. Acaba boyle hissetmemin nedeni cinsel ilişki mi? Ama oyle olsa eski sevgilimle cinsellik yaşarken ondan ayrılamazdım. Zira onunla da aşk ile başlayan ilişkimiz cinsellikle devam etmesine(sadece birkac defa ve ben istek duymadığımı farkettim) rağmen ben onu artık istemeyip ayrıldım.
Bu yeni adamın beni tekrar aramasını istiyorum. Belki bu rahatlığımızı devam ettirip arasam garipsemez. Ama hani filmlerde olurya, bir defa cinsellik yaşayınca kız adama yapışır ve evleneceklerini duşunur hemen. Oyle bir kız olmak istemiyorum, yaptığımın arkasındayım. Neyse sonuc olarak, duşun duşun bilemedim ve bu adamın beni aramasını istiyorum, sizce ne yapmalıyım. Olumlu veya olumsuz fikirlere acığım.
Konuyu cok acık anlattım ama forumda ayıp diye bir şey olacağını duşunmedim, eğer bir sorun var ise yoneticilerin duzeltmesini rica ediyorum.