Arkadaşım benim icin fedakarlık yapmıyor
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Arkadaşım benim icin fedakarlık yapmıyor
-
03-10-2022, 04:30:36Merhaba herkese. Yeni uye oldum cunku icimdeki sorunumu paylaşacak kimsem yok. Ben evimden uzakta univeriste okuyorum. okulda arkadaşım var fakat yurtta 1 tane arkadaşım var daha doğrusu vardı. kendisi tıp okuyo ama bu sene hazırlık. yine de cok ders calışıyo ve zamanı cok kıymetli. Bunlar onun tercihi bir şey diyemem.Ama bir yere gittiğimizde abartmıyorum 5 dakika gec kalıyoruz senin yuzunden gec kaldık diyo. yemekhaneye gidiyoruz mesela 2 tane ayrı salon var ben şu sıraya gecelim diyorum bana senin yuzunden fazla bekledik diğeri daha kısaydı diyo. ben yemeği genelde hızlı yiyip onu beklerim ama o ben yavaş kaldığımda ya soylenir ya da beklemez gider. ikimiz bi yerden gelirken ben yolumuzun ustundeki markete de uğrarım mesela asla gelmez. Yani benim icin bugune kadar hicbir fedakarlık yapmadı. Onun da benden başka yakın arkadaşı yok aslında her şeyde benden yardım ister ve ben de her seferinde yardım ederim. ama ondan bir şey istemem cunku yapmaz. dediğim gibi 5 dakikasını bile benim icin harcamaz. Bugun metroya bincez ben kartıma para yuklucektim, bana hadi cabuk ol dedi. 2 dakika bile değil yani ona para yuklemek. O ara metro sesi duyuldu bak gitti zaten dedi. Ben de artık doldum ve beni bekleme git diye bağırdım her şeyde beni sucluyosun yeterince tahammul ediyorum zaten bi şey demiyorum ama benim icin 5 dakika beklemiyosun dedim. yol boyunca konuşmadık yurda gelince benimle arkadaş olmak zorunda değilsin istemiyosan demiş. Sizce haksız mıyım? hem icimi dokmek hem de sizden bi şeyler duymak icin yazdım başka kimsem yok yardım eder misiniz ?