Merhaba arkadaşlar. Benim evli ve bu konuda tecrubeli olan kişilerden akıl almaya ihtiyacım var. Ben 24 yaşındayım 1,5 senelik evliyim ve 5 aylık bir bebeğim var. Bir kamu kuruluşunda calışıyorum ve kayınvalidem ile oturuyorum.(kv eşinden ayrılmış). Evlendiğimde eşimden 9 ay boyunca ayrı kaldım farklı şehirde yaşadım işim nedeniyle tayinim bir turlu cıkmadı. Bizde o yuzden ayrı bir ev kurmadık kv'nin evine yerleşmiş gibi oldum. Şimdi tayinim gercekleşti ve biz hala bir eve cıkmadık cunku eşim istemiyor hem yakında işe başlayacağım kv bebeğime bakacağı icin hem de ev alıp borcunu odeyelim oyle cıkalım diyor ama ben istemiyorum. Hic ozel hayat denen bir şeyim yok eşime yaklaşmaya korkuyorum artık.(kv iki defa yatak odamıza girdi aniden cok utanmıştım) zaten evlilikten bir şey anlamadım. Kvnın evinde bir yatak odam var ama soğuk olunca orayıda kullanamıyorum ev eski olunca ısınmıyorda. Gitgide de eşimden soğumaya başladım. Her hareketi batıyor artık cunku benim mutsuz olduğumu gorduğu halde yok sayıyor sanki her şey cok guzelmiş gibi davranıyor. Ne yapmalıyım lutfen akıl verin bana kendimi cok gucsuz, işe yaramaz, değersiz hissediyorum. Boşuna okumuş cabalamış gibi hissediyorum kendime kızıyorum. Lutfen yardım edin bana yol gosterin yoksa kendimi yiyip bitiriyorum icime akıtıyorum gozyaşımı.