Arkadaşlar benim konularımı az cok bilen bilir. Kv ile neler yaşadığımı, bana neler ettiğini. Şimdi bebeğimiz olacak Allahın izniyle. Kv her yaptığını soyleyen, karşılığını bin kat bekleyen bir insan. İstediği olmayınca hakaretlere başlayan biri. Bebeğimiz icin de yine hazırlıklar icinde. Onların arabası icin 7 aydır 380 tl oduyoruz, eşim biz evlenmeden once soz vermiş baba sen al ben yardim ederim. Bu konuda ayrı tartıştım sen neye dayanıp boyle bir soz verdin diye. Biz onların borcunu oderken kv anneler gunu diye eşine tum yolluklarını değiştirtmiş. Gecen de stor perde yaptırmış. Yani hem ihtiyacları var gibi davranıp hem de zevklerinden geri durmuyorlar. Biz de borc oduyoruz. Benim ailem ise biz evlenirken kredi cekti 20 bin hala onu oduyor. Akşam annemle konuştum dedi kızım sen bana anne şu şu lazım olur de alayım kıyafet-ıvırzıvır , yapabilirsek bi de ceyrek yaparız. Ama buyuk bi maddi destekte bulunacak gucumuz yok. Kv ceyiz alma zamanı annemi cok ağlattı laf sokmalarıyla. Ki oyle az bir şey de yapmadılar bir emekli maaşı var babamın bi de kredi cektiler. Yatak odası aldık, l koltuk aldık 4 bine, perde, yolluk, ıvır zıvır mutfak eşyaları derken bir suru masraf yaptık. Duğun de bizim ikamet ettiğimiz yerde oşdu gelen gidenle hep ailem meşguldu. Şimdi annem diyor biz oraya gelince bana yine şunu alsaydınız, biz şunu yaptık bunu yaptık demez inşallah. Ben eşimle konuştum o da dedi kimse bir şey yapmasa da olur. Bizimkiler merak ediyor yapıyor, dedim o zaman annen benim anneme o mutlu gunumuzu zehir etmesin. Şimdi benim ailem kız ailesi diye bebeğim icin illaki bir şey yapmak zorunda mı? Ablama durumları vardı altın takıp, bebek arabası icin 800 tl yardim etmişlerdi. Bi de kıyafetlerinin bir kısmını almışlardı. Ama o zaman ne benim evliliğim vardı ortada ne de kredi. Şimdi annem diyor kızım elimizde olsa yapmaz miyiz? Benim tedirgin olmamı gerektirecek bir durum yok değil mi?cocuk benim cocuğum ille masrafını birilerine yuklemem gerekmiyor heralde. Oldu ki bu dediklerime maruz kaldım nasıl bir tepki versem doğru olur? Calışıyorum 7 aydır, oğretmenim.

Ek: benim zaten cocuğum icin her şeyi alacak cok şukur.