2012 de sevgili olduk 5 yıl sevgili kalıp nişanlandık . Ama olmadı neden olmadı neden bitti inanın bilmiyorum anlaşamadık resmen . Hic bi mantıklı sebebimiz yoktu ama o değişti ben değiştim buyuduk o cok ilgisiz oldu benle hic vakit gecirmezdi dışarı bile cıkmazdık nişanlıyken arkadaş cevresi baya kotuydu bi işr girip calışmadı iş bulamadı zaten bi cabası yoktu 2 kez ayrıldım yalvardı cabaladı ama bi duzelme olmadı nişanı attım ama sandım ki biraz ders olur toparlanırız . Hic duşunmezdim tamamen biteceğini1 ay sonra artık başkası olduğunu soyledi . İnanmadım hic kıskandırıyodur dedim . Bana seni sevmiyorum artık istemiyorum dedi ben inanmıyorum diye bi kzıın resmini attı beni engelledi fln . Aradan 1 yıl gectiğinde baktım ki o kızla nişanlanmış onları birlikte gordum oyle yandıki canım ona inanmayıp rezil etmişim kendimi . Gozlerinde gordum onu seviyordu. Ne garip bi zamanlar en yakının olan insan sana yabancı sanki olmuş gibi Aradan 2 yıl gecti ve ben hala unutmadım onu istemiyorum ama eski guzel gunlerimi oyşe cok ozluyorum ki ortalık okadar bozulmuş ki 2 senedir karşıma duzgun sevip sevilebileceğim kimse cıkmadı . Sanki hep bi yanım eksik . Cok şukur iyi bi işim ve ailem var ama ben biraz yalnızım iş ev bu aralar iyice aklıma duştu . Gecen onun en yakın arkadaşıyla buluştuk şimdi kusler . O kadar şaşırıyoki o seni cok severdi senin icin herşeyden vazgecerdi nasıl bu hale geldiniz dedi . Arada ruyalarıma giriyo bazen duşunuyorum acaba ayrılırlarmı fln diye ama olsa ne olcak dunya tersine donse ben ona donmem de . Biz birlikteyken sevgili olanşara bakıyorum hep evlenmişler sonra diyorum kader kısmet ama aklımdan cıkmıyo psikolojik tedavide gordum bu hep boyle mi olcak ?