Evliligimizin oncesinden baslayarak isteme nisan dugun bir arada oldugumuz her an beni hic sevmedigini hissettim en basindan beri. Benden 6 yas buyuk eltim. Aslında ikimiz de guleryuzlu, genis arkadas cevresi olan, calisan insanlariz. Kvalidemden oğrendigim, sosyal medyadan da takip ettiğim kadariyla benzer zevklerimiz var. Normalde iyi anlasabilecegimizi, zamanla birbirimize isinabilecegimizi dusunurken tam tersi oluyor. Bizim oldugumuzu oğrendiklerinde aksam yemegine gelmediler kvalideme iki kez. Gecen ramazan iftara davet ettim arayip eltimi, tamam geliriz dedi gayet sicak konustu. Ertesi gu iftara 3 saat kala ben tum hazirliklari nerdeyse tamamlamışken arayip gelemeyeceklerini, bir gun.once arkadaslariyla gec saatlere kdr oturduklarini ve ertesi gun kaynım ise gitmek zorunda kaldigini ve cok yoruldugunu, direk eve gelip yatmak istedigini soyledi. Ben de gelseydiniz ii olurdu ama yapacak bir sey yok tarzi konustum haliyle. Gecen ramazandan bu yana da gorusmedik hic. Kvalidem cok iyidir, hem bana karsi hem ona karsi. Cocuklariyla da hep bir arada olmak ister. Dun aksam hepimizi yemege davet etti. Anladigim kadariyla bizim davetli oldugumuzu bilmeden gelmisler. Bizi ektiklerinden bu yana ilk defa bir araya geldik. Ben tavir yapmiyorken eltim buz kesti adeta. Merhaba dışında ne bir sohbet ne muhabbet. Bir iki kere ben ona yonelik konustum kisa cvplarla gecistirdi. Yemekten sonra eşim ve iki abisi ( biri eltimin esi digeri bekar kaynim) play station turnuvasi yapmak isteyince kvalidem de biz hanimlar da ( ben, kvalidem, esimin teyzesi ve eltim) kahve icmeye gitmeyi teklif etti .elti hanim bir sey demeden arka odaya gitti. Ben de lavaboya giderken holde sadece esimin teyzesinin eltime "gelmek istemiyorsan seni zorlayamam ama gelsen iyi olurdu" tarzi seyler dediğini duydum. Daha da duymak istemedim. Neyse kahve icmeye gittik ama ayni soguk tavrini orda da surdurdu kendisi. Laf sokma vs pek bir sey yok ama bu kiz neden benden hazzetmiyor anlamiyorum. Ters ters bakma ve soguk durma gibi bir huyu var. Onceden de vardi ama dun iyice tavan yaptigini gordum. Kvalidem allah icin yeri gelir onu onore edici seyler soyler yeri gelir beni ama bnle ilgili ne zmn iyi bir sey dense yuzu duşuyor bu arkadasin.

Kıracak bir sey mi yaptim diye dusunuyorum. Ama kirilmasi gereken benken onun bu tavırları cok manasiz geliyor .kvalidem de bu durumu fark.etmis olacak ki 2 haftada bir kim musaitse onda yemek yiyelim hep bi arada olalım diye bir sey atti ortaya. Acikcasi bu boyle giderse ben istemiyorum bi arada olmak filan. Sizce bundan sonra nasil bir yol izlesem?