Slm bayanlar
Ne olur bana bir akıl verin kafam o kadar karışık ki ne yapacağımı şaşırdım.uykularim kactı yemeden icmeden kesildim
Sorunum şu ben şu an yaşadığım şehirde yuksek bir kirada oturuyorum ama evim cok guzel ve geniş sıfır daire kızımın okuluna yakın komşular iyi ama ev sahibim cok para duşkunu kirayı surekli artırmak istiyor.ve ciddi bir kira veriyoruz yaşadığım yere gore.temiz temiz oturuyorum ama artık ev sahibinden bıktık kirayı artırması dan biktik.haziranda okulu kızı min tatil olunca cikicagiz soyledik.kv minder eski bir evi var boşaldı kendi sıfır buyuk ev aldı gecti oraya bizde cıktığı kucuk kirli bakımsız kırık dokuk evi gecin siz oturun dedi.ama ici bakım istiyor.mutfak dolabını değiştirmeden oturulmaz cok kirli bakımsız.klozet konacak ev ye.ve yerler laminat yapılacak.fayanslar masmavi dedemden kalmalı kirli ve eski.heleki en buyuk sorun cocuk odası yapacağımız oda aralığa isikliga bakıyor hic guneş almıyor dışarıyı bile gormuyor hucre tipi.kuf oluyor oturma odası olacak odayı cocuk odası yapıp misafir odasının oturma odası yapacağız yani 3+1 i 2+1 gibi kullanıp.cocuk odasını koltuklarını kitleyip kapatacağım fazla esyamla.inanin ne yapacağım şaşırdım.cikmasam.kiram cok yuksek kvnin evine gitsem kır pis ve tadilat lazım masaraf yapacağız ne yapsam şaşırdım ne olur Allah aşkına akıl verin
Kİradamİ oturmak,kv nİn eskİ evİnemİ tasİnmak
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Kİradamİ oturmak,kv nİn eskİ evİnemİ tasİnmak