Cok uzun olacak ama dusuncelerinizi yazarsanız sevinirim ben universiteye yeni başlamıştım eşime aşık oldum daha 18 yaşında boylece evlendim tek altında iki yuzuğum takılanlara eşimin ailesi aldı ve ev eşyası olarakta yatak odası ,iki halı,buzdolabı ,camaşır makinesi,televizyon aldılar benim ailemse oturma grubu, halı tum mutfak eşyaları bulaşık makinesinden tost makinesinde kadar neyse evlendik evliligimizin 2.ayindan beri şiddet gordum 2 yillik evliyim daha yeni duzelmeye başlıyor eşim fakat bu sefer eşimin ailesi başladı beni dovmesinden zevk alıyordu cocugumuz oldu eşimin ailesi onada bişey almadılar en son bı takım kıyafet aldılar eşim yak at giydirmem dedi neyse sakladım cantaya koydum okula gidiyorum hala bu arada cocuğu kayınvalidem e bırakmaya gittik ben arabada bekliyorum sonra bağırdı cocuğun kıyafetini giydirmemis kıskanc ,şeytan o**pu karın seni dolduruyor falan dedi neyse sesimi cikarmadim sonra gorumcem geldi kendisi benden 1 yaş kucuk bana kufurler etmeye başladı sokağın ortasında cok terbiyesiz bir aile bu gercekten bıktım napicam artık bilmiyorum