Merhaba hanımlar aklınıza fikrinize ihtiyacım var.
Biz kalabalık bir aileyiz en kucuk kız kardeşim bekar 37 yaşında universite mezunu iyi bir işi var 4 yıl once babamı kaybettik annemle birlikte yaşıyorlar.Babamın hastalık surecinde kardeşim biriyle goruştuğunden bahsetmişti tabi biriyle goruşmesi normal bir davranış sonucta bekar kız ama işin aslı goruştuğu kişi evli ve uc tane cocuğu varmış. Bunu daha sonra oğrendik kardeşim ilk zamanlarda bilmediğini soyledi hatta goruşmuyorum dedi ama her seferinde bir şekilde o adamla goruşmeye devam ettiği ortaya cıktı bu 4 yıl icinde adamın 3 cocuğu dunyaya geldi duşunun artık.
Abilerim ablalarım defalarca konuştular yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya calıştılar hatta sinir harbi yaşayıp tokat attılar ama vazgecmedi her defasında goruşmuyorum bitti dedi, inanmak istedik fakat yine tekrar goruştuğunu bir şekilde oğrendik. Bu durum boyle yıllardır devam ediyor hepimiz tavır aldık bir sure konuşmadık, ama ne fayda kaldığı yerden devam etti. En cokta her defasında ben yakaladım bazen masanın uzerinde unuttuğu telefona gelen arama yada mesaj bazen telefonda konuşmasına şahit oldum ve hatta arabayla giderken yanımdan gecti gittiler.Cok konuştum yapma dedim ama boşanacak benimle evlenecek deyip durdu, karısıyla yataklarının ayrı olduğunu iki yabancı gibi olduklarını vs bir suru yalan dolanla bizimkinin buna inanmasıda cabası, adamın sosyal medya hesapları turlu erotik site takipleri pis paylaşımlarla dolu, bunları soyleyince sacma sapan savunması beni delirtiyor dun akşam annemlerdeyken yine bu adamın aramasıyla ben gerildim ve yeter artık ne yaptığını sanıyorusun nereye kadar devam edeceksin diyerek kızdım.Bana soylediği yine aynı şeyler boşanacak falan filan bende bu gun karısını senle aldatan adam yarın senide bir başkasıyla aldatır dedim. Ne dese beğenirsiniz asla yapmaz cok guveniyorum boyle soyleyince iyice delirdim.Durumu ablamlarla paylaştım ama onlarında elinden bir şey gelmiyor sadece uzuluyorlar.Şimdi ben yıllardır aklımdan gecirip yapamadığım şeyleri yapmak istiyorum bu adamın karısının bu olayı oğrenmesini sağlamak istiyorum.
Elimde telefon numarası ve adresler var bir şekilde sosyal medya yaptığı iş vs bu bilgilere ulaştım sizce bu durumu adamın eşine bir şekilde soyleyeyim mi. Yada benim aptal kardeşimin gozunu nasıl acabilirim fikirlerinize ihtiyacım var.
kardeşim ve evli bir adam
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- kardeşim ve evli bir adam