nişanlıyım. 4 ağustosta nikahım var.
şu an otv indirimi var. mobilya beğendiğimiz mağazada da ay sonuna kadar %10 ek indirim var yani toplamda %25 gibi bi indirimimiz var.
mobilyayı şimdiden almak mantıklı mı? yatak odası ve salon takımı. (yaptırıp depoda vs bekletmiyolar. 20 gun oncesinden haber veriyorsun bana şu gun lazım diye. onlar da yeni uretip sana gonderiyorlar.)
maddi durumlar parlak değil, o yuzden %25 guzel bi indirim oluyor bizim icin. şimdi almazsak da otv indirimi 30 hazirana uzatılmış. ama %10 indirim kacıyor. ve duğun sezonu acılacağı icin fiyatlar mutlaka artacaktır. (nişanlım eskiden mobilya sektorundeydi)
beyaz eşyada anlık kampanyalar olduğu ve otv indirimi uzatıldığı icin daha sonra alırız diyoruz.
daha ortada ev yok, kiracı olacağız. ama illaki sığar yani zaten mobilyalar standart, daha kucuğu yok. 5 kapak dolap orneğin. 4 olsa zaten bize yetmez.
bir de haziranda nişanlım askerde olacak. temmuzda gelecek. o zamana kalsın istemiyorum cunku o askerde iken ben bişey alamam, o geldikten sonra da 1 ayda yetişmez gibi. hem ev bul hem eşya ayarla vs. nisanda tutsak evi en az 3 ay boşa kira verilecek.
neyse, fikir arıyorum. dertlendim iki haftadır.
Ev Kurma Derdi ...
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Ev Kurma Derdi ...