Caresizce hayatımızın mahvoluşunu izliyorum
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Caresizce hayatımızın mahvoluşunu izliyorum
-
03-10-2022, 04:27:15Oncelikle herkese merhaba, konuyu nereye acmalıydım ya da acmalı mıydım bilmiyorum zaten belki de yasaktır boyle bir konu acmak silinecek belki onu da bilmiyorum, olurda onceki konularıma bakarsanız sakın delirdiğimi filan duşunmeyin cunku şu an danışacağım konuyu artık ailem de kabullendi başta oyle şey mi olur demelerine rağmen, sorun şu ki uzunca bir suredir ben ve ailem cok zor zamanlar yaşıyoruz maddi manevi sağlıksal vb vb aklınıza ne gelirse hani bu yaşadıklarımızı bir filmde izleseniz hatta ben de izlesem yok daha neler bu kadar şeyin hepsi bir ailenin başına mı gelir hic diye duşunurum ama geliyormuş gercekten burda uzun uzun anlatmak istediğim şeyler de var aslında ama bir yandan anlatamadığım bilmiyorum belki anlatmak istemediğim bircok şey var ve sizlere danışmak istediğim konu şu biz artık bunca şeyin sebebinin başka birşey olabileceğine ihtimal veriyoruz hani şu ‘buyu ’ diye tabir edilen şey, buna neden ihtimal verdiğimizi dediğim gibi tam olarak burda anlatamıyorum ve inanclı da bir aileyiz onu da belirteyim, size danışmak istediğim şey şu oncelikle İstanbul ’da bildiğiniz iyi niyetli ve bize en azından boyle bir şey var mı yok mu soyleyebilecek bir hoca var mıdır acaba ya da ne yapmalıyız biz akıl verebilir misiniz