Son Şansım
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Son Şansım
-
03-10-2022, 04:27:10Kızlar merhaba . Belki konumu bilenler vardır aranızda. Universiteden bşr cocuğa aşıktım zamanında. Ama cocuktan decamlı kacıyordum. Ama bilincli olarak değil tabi elimde değil utanıyordum heralde ondan. O da bana yaklaşmaya calıştk kac kez yine kactım. 4 yılım sonunda faceden ekledim. 3 ay sonra sildim. Yine konuşamadık. Yıllar sonra onjn memleketine atandım.4 yıldır burdayım hatta aynı mahalledeyiz. Gecen secimde karşılaştık ve goz goze geldik ben tanımamazlığa geldim. Şimdi isteseydi gelir konuşurdu demeyin.Dışardan soğuk gibi dururum. Arkadaşlarım erkeklerin benden cekindiğini soylerler hep sert mizacımdan. Ama tanıdıktan sonra pamuk gibi olduğunu anlarlar. Sanırım bir savunma mekanizması oluşturmuşum . Sonra biz bu cocukşa yşne karşılaştık kendi mahallesinde artistlik yapıo yine suratına bakmadım. Ama inanın bilincsizce oluyor. Neyse konu uzun şimdi bu secimde yine karşılaşma ihtimalim var. Ve ben artık konuşmak istiyorum onunşa cunku o bendne cekindiğinden gelmeyecektir. Yuzune bakıp bi tebessum etsem olacal bu iş ama yapamıyorum işte
.Sizce kendimi cok da rezil etmeden ne yapmalıyım. Bir daha goremem belki . 4 yılda 2 kez gordum