babamla anlaşmazlık yaşadım.koca evine geldim ve ilk gun sozel şiddet başladı.ertesi gun ev tuttum.ev haftaya boşalacaktı ki bu cuma işe giderken sokak ortasında gupe gunduz cocuğun gideceği kreş hakkında o kreşe gidecek, bu kreşe gidecek tartışmasından dolayı eşim ve annem ile babam arasında tartışma cıktı.Eşim bulunduğu yerden babamın uzerine atlayarak yerde sağlı sollu babama yumruklar savurdu, annem ve ben ayırmaya kalktık bu sefer annemin uzerine cıktı.jandarma polis geldi ve kocamı iki kişi zor zaptediyordu.Nasıl olmuş bilmiyorum ama eşimin de parmağı kırılmış, buyuk ihtimalle babamın uzerine atlayıp onu yere duşururken ve ustune cıkarken oldu ya da yumruğunu taşa vurdu, imkansız parmağının kırılması, cunku babacığımın ellerini hapsetmişti, hicbişi yapamıyordu.
babam aslında cocuk bu kreşe gidecek diye diretmeseydi, iş yerimize kadar gelmeseydi hicbiri olmıcaktı, babam da sabah akşam kapımıza geliyordu vs vs.
once hastaneye gittik, sonra emniyete.ifadeler verildi, eşyalarımı eşimin evine taşıdığımı ve bu yuzden koruma kararı istedim.90 gun annem babam ben icin koruma kararı cıktı.şimdi kendi evimdeyim.kocam dışarda.kapım kitli, oyle işte.Nisan 15 te tayin isticem.
Olay bir marketin onunde oldu, marketin de kamerası yok, olsaydı cok iyi bir delil olacaktı.Olayın olduğu yerin karşısında bir kamera var, olayın olduğu yeri goruyormuş ama biraz uzakta umarım net cekiyordur.babam dayak yediği halde, eşimin parmağı kırıldığı icin muşteki şupheli durumunda, karşılıklı darp olarak gecti kayıtlara.
avukatla goruştum de daha on incelemesi bile bitmeyen dava icin reddedilebilir diyor.sebebi ortak yaşama geri donmuş olmam.affetmem demek oluyormuş ve yeni bir dava acmam gerekebilirmiş.
başına boyle bişi gelen var mı.evet buraya geldim ama amacım barışmak değildi, davam devam edecek dedim.sen kiraya cıkma ben cıkarım demişti, o kiraya cıkmadı ama ben bu eve geldikten 3 gun sonra ev tuttum.
boşanma davam reddedilir mi
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- boşanma davam reddedilir mi