Şuan cok sinirliyim biraz sakinleşmeye ihtiyacım var. Eşim bir iş arkadaşıyla beraber toplantı icin şehir dışında, 2 gun kalıp donecekler. Bu iş arkadaşının eşiyle şirket yemeklerinde birkac kez bir araya gelip arkadaş olduk bizde. Aynı yaşta cocuklarımızda olduğu icine belli aralıklarla goruşuyoruz. Biz kadınlar kendi aramızda goruşuyoruz ama eşim is arkadaşından pek hoşlanmıyor aslında, eşli olarak goruşmeyi istemedi siz kendiniz goruşun ama benim iş dışında muhattap olup ailece goruşeceğim kafa yapısında bir adam değil dedi daha once. Bu iş icin şirketin arabasıyla beraber gideceklerdi normalde, eşim kendi aracıyla gitmeyi tercih etti, yol masrafını ekstra odeyecek olsada beraber yolculuk yapmak istemedi.
Bugun toplantıdan sonra eşimle konuştuk , otele gecince goruntulu konuştular kızımla belli aralıklarla 2 defa. İşin beni deli eden kısmına gelince arkadaşım beni aradı yarım saat kadar once. Eşinin telefonuna gizlice bir program yuklemiş nerede olduğunu takip etmek icin bugun toplantı sonrası bir masaj salonun olduğu yere gitmiş eşi, arkadasım aramış defalarca acmamış 2 saat sonra geri donmuş eşi ama kişisel hattından değil şirket hattından acıklama olarak da o masaj salonuna benim eşimin şirket arabasıyla gittiğini kendi telefonunda arabada kaldığı icin de konumunun masaj salonunu gosterdiğini soylemiş

Benim esinden şuphelenip onu gizlice takip eden sivri zeka arkadaşım eşinin bu aptal yalanına inanıp, benim eşimin o masaj salonuna gittiğini duşunup bana haber veriyor. Anladığım kadarıyla masum bir masaj salonu değil burası cunku zaten otelde masaj yaptırabilirler ayrıca gittiyse buraya başka şeyler de icin gitmiş ki arkadaşım oraya gidilmesini bu kadar olay haline getirmiş.
Boyle soyleyince arkadaş o kadar sinirlendim ki eşimle toplantı sonrası 3 defa telefonla goruştuğumu , otele geri donduğunu, eşinin ona bal gibi yalan soylediğini soyledim. Nasıl boyle sacma bir yalana inanıp birde eşimi tohmet altında bırakırsınız dedim. Daha bir suru şey soyledim sinirden. Hangi aklı başında kadın boyle bir yalana inanır resmen inanmış eşinin soylediklerine birde beni teselli eden şeyler soyluyor guya eşim gitmiş gibi oraya.
Eşime soylemedim bu durumu, soylersem cok sinirleneceğinden eminim, iş arkadaşıyla bu konu yuzunden kavga edecek hale gelir buyuk ihtimalle, yarında beraber katılacakları onemli bir toplantıları olduğu icin en azından donene kadar soylemeyeyim diye duşunuyorum. Ama cok sinirlendim yahu, insanların bu kadar rahat iftira atmasına, eşimde bende bu konularda cok hassasız muhattap olduğum konu o kadar rahatsız etti ki beni. Kendin ne halt yiyorsan ye olayla ilgisi olmayan iş arkadaşına niye iftira atıyorsun kendini temize cıkarmak icin. Buda bir ic dokme olarak kalsın burada.