Herkese merhaba,

Gecen gun yine bu arkadaşımla ilgili bir konu acmıştım, isteyen bakabilir.

Bahsettiğim arkadaşımla biz yıllardır samimiyiz. Kotu bir insan olduğunu duşunmuyorum oncelikle. Fakat beni rahatsız eden bazı soylemleri var.

Onunla her arkadaşın yaptığı gibi dertleşiyoruz. Erkek arkadaşımla ilgili bazı sitemlerimden falan bahsediyorum vs. Klasik kız muhabbetleri işte.

Ben cok fazla ilişkisi ve ozel hayatı hakkında konuşmayı doğru bulmayan ve cok bahsetmemeye calışan biriyim. Fakat bazen insan dertleşme akıl alma ihtiyacı duyuyor. Dolayısıyla bazen bu arkadaşıma cok derine girmeden bir şeyler anlatıyorum. Anlattığım an başlıyor buyuk buyuk laflar etmeye. Yok sevgi boyle bir şey değil. Erkek arkadaşın şoyle yok boyle. Ben asla katlanamazdım. (Kendisi nelere nelere katlanıyor da neyse) Ayrıl falan dediği bile oldu. Ben bir insanın karşısındaki insana boyle konuşmasını doğru bulmuyorum. Cunku ortada bana zarar veren bir durum yok, sevgilim iyi bir insan cok sorunumuz yok yani yuvarlanıp gidiyoruz. Herkesin ilişkisi kendine ozel gelir. Herkes kendi ilişkisinde en buyuk aşkın bulunduğunu duşunur bu doğru fakat ben gercekten sevgilimden memnunum oyle ayrılcak, sevgisinden şuphe edecek bir durum yok ortada. Hatta coğu ilişkiden on kat daha iyi olduğumuzu soyleyebilirim. Durum boyleyken arkadaşım bu kadar galeyana gelip beni gaza getirmeye calışıyor ve ben sinir olmaya başladım. Sanki boyle sevgilim cok iğrenc bir insan, ben akılsızım, kendi cok akıllı ve beni kucuk goruyor gibi hissediyorum.

Gelelim en sinir olduğum yere. Ben mesela anlatıyorum olayı( ki gercekten oyle muhim bir şey değil yani) diyorki “Ayy canım sevgiliiiim şukrediyorum şuan sevgilime ”
Doğal olarak o an kalıyorum yani. Ben ne anlatıyorum sen ne diyorsun. Kaldıki onun sevgilisi gercekten sorunlu, anlayışsız ve arkadaşımı oyle cok sevdiğini vs duşunmediğim bir insan. Ailesinden kimse istemiyor o cocuğu herkes kotuluyor olmaz kendine yazık ediyorsun falan diyorlar. Ama ben asla onu kıracak ,sevgilerine laf edecek , ayrılsan keşke falan diyecek bir şekilde yorum yapmıyorum.

Herkes arkadaşının iyi bir ilişki icinde olmasını, mutlu olmasını ister. Hata yapmaması icin onu uyarır. Buraya kadar tamam. Fakat gelip de ben bir derdimi anlatırken AY CANIM SEVGİLİİİİM falan demek abes duruyor. Bunu iki kez yaptı.

Ayrıca gercekten ben ilişkimden memnunum, benim icin doğru kişi olduğuna inanıyorum. Dertleştim dediğim konular da oyle gunluk tartışmalar veya takıldığım birkac kucuk konu vs. Onunsa gercekten surekli olaylı ve huzursuz bir ilişkisi varken ve surekli bana sevgilisini kotuler hergun ağlarken, kavga etmekten psikolojisi bozulmuşken, birkac gun iyi olup bana gelip boyle davranması sinirimi bozuyor.

Kaldıki benim cok kotu iğrenc bir sevgilim olsun, onunsa muhteşem bir ilişkisi olsun. İnsan kalkıp da karşındaki sana dert yanıp uzulurken “HİHİ SEVGİLİM BENİM YAAA ŞUKURLER OLSUN” falan der mi yuzune yuzune?

Bir de şu var. Benim sevgilim yapı gereği biraz rahat biri yani sosyal bir insan, rahat konuşur eder. Bu arkadaşıma cok tatlı kız ya değil mi? falan gibi bir şey soylemişti. Ona takılmış bana diyorki sen kıskanmıyor musun rahatsız olmuyor musun? Neden bana boyle şeyler diyor?
Ben de dedimki onu da seni de bildikten sonra rahatsız olcağım bir şey yok. Kaldıki o seni kardeşi gibi gorup jest yapmak istemiş sana benim yanlış gorduğum bir durum yok falan.
“Dediki sevgilim duysa gebertir onu” Gel de sinir olma bu nasıl cumle? Gelsin gebertsin o zaman diyesim geldi o an.
Yine de sevgilimi soylicem bir daha boyle bir durum oluşmaması icin. Başka neler yapabilirim sizce?

Ozellikle şu erkek arkadaşımı yanlış anladığı kısımla ilgili yorum yapar mısınız? Teşekkur ederim şimdiden