Merhaba.
4 yaşında bir yavrumuz var.Krese devam ediyor.Ben esim ve cocukumuz saat 8 de evden cikiyoruz.Esim ise arabayla gidiyor.Benim mesaim 3 bucukta bitiyor.Hergun 20 dk yuruyerek kizimi aliyorum.Taksiyle eve donuyoruz.(kucuk oldugu icin servise vermek istemiyorum ev yakin aslinda aracla 5 dk) Saat 4 de evde oluyoruz.Yemegini hazirlayip yediriyorum sonra evin daginikligini topluyorum aksam icin yemek yapiyorum saat 6 oluyor.Sonra da kızimla oynuyoruz ki aralarda benim isler hep bolunuyor zaten.Sogan kavururken ocagin altini kisip bebek kiyafeti giydiriyorum camasir katlarken tuvelet molasi veriyoruz gibi.İlgim hep kizimin ustunde aslinda.Boyle is yapmak daha yorucu.
Saat 7 bucukta esim geliyor ymk yiyoruz.8 de ben mutfagi toplamak icin gidiyorum.8 bucuga kadar islerimi bitiriyorum.8 bucukta kizimi odaya alip sohbet ikna falan derken 9 bucukta uyutmus oluyorum.
Cok uzun yazdim ama 5 gunum hep bu sekilde ayni rutinle geciyor.Ozetle esim kizimizi hafta icin yalnizca yarim saat 45 dk goruyor.
Cumartesi esım yine calisiyor.Pazar hep birlikte evde veya gezmelerdeyiz.
Butun bu surec icinde evin temizligi camasirlar yemek alisveris pazar kizimizin banyosu yemegi doktoru hep bende.
Artik hem cok yoruluyorum hem de cok bunaliyorum.
Esim ben esip gurleyince bi kacgun yardim ediyor ya da soyledin de yapmadim mi diyor.Ne var ben uyuturum ben yikarim kizimi diyor ama netice olarak yapmiyor.
Yapmamasini gectim bir de ne yapiyorsun ki bukadar buyutecek ben eve 7 bucukta geliyorum bir de is mi yapicam diyor.
Sanki ben 7 bucuga kadar keyfime bakiyorum dinleniyorum gibi yorumluyor ve yoruldugumu sikildigimi anlamiyor ya da isine gelmiyor bilmiyorum
Size soracagim ise şu.Kizimin oz bakimi haric evle ilgili hic bisey yapmayi dusunmuyorum temizlik yemek onun camasirlari alisveris vs.
Bundan biraz utaniyorum ama yapicak baska birsey bulamiyorum kendimi kullaniliyor gibi hissediyorum cunku.
Bir de sizce bu yontem ise yarar mi beni anlar mi.Cunku oncelikle anlasilmak istiyorum.
Evet hem 8 saat derse giriyosun hem evi hem cocugu idare ediyorsun tesekkurler tebrikler desin istiyorum eşim.Cunku baska turlu saglikli bi evlilik yurutemiyorum.
Eksik ya da anlasilmayan kisim var ise sorulara cvplarla tamamlarim