Arkadaşlar Merhaba;
3 ay kullandığım oyun halısını 100-TL bedelle satıyorum. Hepsi yıkanmış, ambalajında beklemektedir.
Ankara'daki arkadaşlar elden teslim alabilirler. Şehir dışı istenirse PTT Kargo aracılığıyla alıcı odemeli gonderirim.

Genişletmek icin tıkla...
seniser .!.:
Arkadaşlar selam;
Bende 2012 Ocak annesiyim. Ankara'da oturuyorum, doğumdan once bebeğim icin beşik yaptırmıştım Suluhan'da. Aynı zamanda kendi yatağı olduğu icin sadece 1 ay kullandım, şimdi de elimden cıkartmak istiyorum. İcerisinde pamuk yatak, ince bir carşaf, takı yastığı, sut yastığı ve kılıfları, cibinlik, beşik ortusu bulunmaktadır. Malzemesi komple Fransız gupur olduğundan sadece kız bebekler icin kullanılabilir yani bu benim fikrim. Cok şık duruyor. Kargo ile uğraşmak istemediğimden sadece Ankara'daki arkadaşlarla irtibata gecmek isterim, anlaşırsak gelir musait bir zamanda alırlar. Detaylı bir fotoğraf koymak isterdim ama cekmemişim maalesef..Bu arada ben 375-TL ya almıştım, 200-TL a satıyorum..Beşik aksanı bambu değil metaldir, sağa sola sallanabilmektedir.

seniser .!.:
Chıcco Key Fıt Ana Kucağı Oto Koltuğu 0-13 kg- Sıfır urun fiyatı 369-TL.
Buyuk oto koltuğu aldığım icin 150-TL ya satıyorum. Ankara'da bulunan arkadaşlar elden teslim alabilirler, şehir dışı arkadaşlar icin Ptt kargo ile gonderirim alıcı odemeli..

Ozellikleri:
Doğumdan itibaren 13 kg'ya hem bebeği taşımak icinana kucağı hem de otomobilde oto koltuğu olarak kullanılabilir.
Yeni doğan bebekler icin(6 kg'ya kadar) ilk aylar hava geciren kumaştan uretilmiş yukselticisi bebeğin başının en doğru pozisyonda durmasını sağlamak icingeliştirilmiştir.
Otomobilin gidiş yonune ters olarak bağlanır.
Kemerlerdeki ekstra ped sistemi sayesinde maksimum konfor sağlar.
Cıkarılabilir guneş tentesi mevcuttur.
Taşıma sapı sayesinde evde kullanıldığında hem oto koltuğunu sabit pozisyona hem de sallanır pozisyona getirmek mumkundur.
Yandan darbeli kazalar icingeliştirilmiş Yan Koruma Sistemi mevcuttur.
Sırt dayama bolumu uzerindeki starfor tabakası Şok Emici Tabaka gorevi gormektedir.
Chicco Simplicity Plus ve Together Puset ile uyumludur ve takım olarak kullanılabilir.
Kalite Belgeleri: ECE R44/04 sayılı Avrupa Birliği Yonetmeliği uyarınca test edilip onaylanmıştır.
Markanın Ait Olduğu Ulke: İtalya
Uretim Yeri: PRC
Ucunu de ben satıyorum, cok temiz kullanılmıştır.