Selam kızlar, yeni uye oldum. Onceden takip ediyordum genel olarak forumu.
Oncelikle sakın kardeşinin ilişkisine mudahale ediyorlar gibi duşunmeyin. İster istemez bizde kardesimin yaşayacağı sorunlarından ve kendileri uzulecek diye ilişkilerinin durumunu duşunuyoruz. Kardeşimle dertlesmemize gore anladıklarımi sizinle paylaşıp fikir almak istiyorum.

Erkek kardeşim 24
Kız arkadaşı 23 yaşlarındalar.

2 yıldır goruşuyorlar, kardeşimin gecmişte evlenecek kız bulma hayalleri biraz fazla kişiyle goruşmesine sebep oldu. Bu kız arkadaşı da cıkmaya başladıkları zamanda beri surekli gecmişe donup sen şununla cıktın bununla cıktın gibi surekli gecmişe donuyormuş. Surekli kavga ederek ilişkileri bu zamana kadar geldi.

Bir ara kardeşim ayrılmayı kafasına koydu. Ayrıldilar ve sonra kardeşim bir kızla 1 ay goruştu. 1 kez buluştular. Sonra olmadı tabi bu kızla anlasamadilar. Tekrardan bu ilk sevgilisiyle barstılar ama kız yaygarayi koparmış. Ben seni bekledim ama sen nasıl gittin goruştun v.b kıza ulaşmış bir suru laf saymış.

Bir şekilde devam ettiler. Kardeşim KORKUSUNDAN BAYAN İS ARKADASLARİNİN NUMARASİNİ TELEFONA BİLE KAYIT EDEMİYOR. Kız hemen sorun cıkarıyormus. Sileceksin numarasını goruşmeyeceksin gibi.

Kardeşimin de kotu tarafı biraz fazla sosyaliz. İstiyor ki hem cevremde bayan arkadaşlarım olsun hem kız arkadaşım olsun. Ama kız arkadaşım da gorussun bu kız arkadaşlarımla. İnsanlara gidelim gelelim hani sosyal yapida duşunuyor aile olarak boyleyiz.

Birde bir huyu var varsayimla hareket ediyormuş. Mesela en ufak bir şeyde sen soyle yapmissindir boyle yapmissindir sozleri.

Birde son zamanlarda cocuğa şiddet eğilimin de bulunmuş. Kardeşim bir hatası oluyor. Bunlar bir ara tartışırken bu kızın bir arkadaşı gel sana abimin ayarlim.diye whatsapdan yazıyor. Kardesimde bunu telefonunda goruyor.
Kızdan sevgilisinin numarasını istiyor tabi kız arkadaşının adına yazıyor kıza.
Kızın sevgilisine ulaşıp lutfen sevgiline soyleyelim bir daha kız arkadaşımla goruşmesine diyor.
bir şey kiz kollarını ısırıyor, yumrukluyor kardeşimi niye bana sormadan benim adıma yaziyorsun diye etraftaki eşyaları dağıtıyor yere fırlatıyor. Aricam ozur diliceksin gibi baskılarda bulunuyor. Ana avrat kufurler ediyor sinir krizi geciriyor

SONUC OLARAK: BİZ AYRIL YADA BARIŞ DEMİYORUZ. COCUK DEFALARCA KARSİSİNA ALMİS. BANA GUVENMİYORSAN BİTİRELİM BAK KİMSE YIPRANMASİN DEMİŞ. KİZ SEVİYORUM TAMAM SOZ GUVENECEM SENDE BİSEY SAKLAMA DİYOR. COCUK NE ZAMAN ASKİM.İS YERİNDE MESGULDUK SU BAYAN BU VARDİ SU EVRAK İSLE UGRASİYORDUK. V.B KİZLA SOHBET ESNASİNDA KONUSSA O AN SES ETMEYİN AKSAMİNDA UYUMADAN SORGUYA CEKİYORMUS TELEFONDA. O KİM BU KİM NİYE NASİL NEREDE KONUSTUNUZ V.B

BİZDE NE YAPACAGİMİZİ SASİRDİK. KARİSMAK İSTEMİYORUZ AMA GOZ GORE GORE İLERDE BUYUK PROBLEMLER CİKAR VE NE BİZ NE KİZİN AİLESİ UZULSUN YAZİK İKİ TARAFADA. SİZİN FİKİRLERİNİZ NELER?