Merhaba kızlar. Benim de icinde bulunmuş olduğum bir durum var. Sevgilim ve ben 21 yaşındayız ve kucuk bir kız kardeşi var 11 yaşında. Yalnız erken ergenlik yaşıyor. Baya sorunlar yaşatıyor ailesine ve abisine davranış olsun,yalan soylemeleri olsun. Daha oncede bir iki konuşma yakalamıştık ama hatasını anlamamış belliki. Gecen sevgilime kız kardeşi fake hesaptan bir konuşma gectigi mesajları yolluyor. "Beni tehdit ediyorlar. Yapmadığım şeyleri yapmış gibi gosteriyorlar " şeklinde. Bizde gidip tehdit eden o fake hesaba mesaj attık ve ne biliyorsa soylemesini istedik. Sevgilimin eline gecen ss ler mide bulandırıcıydı. Gidip erkeklerle goruntulu konusup sevgilimin bilgisayarından mustehcen videolar izlemisler(onun bilgisayarı olduğunu doğruladık),iki erkekle cinsel icerikli muhabbetler yapmış ve en soylemek istemediğim de gidip kanlı pedlerini millete gostermiş(odadan da onun olduğunu anladık). Bunların hepsinin fotografini kendi cekmiş ve biz de bunları bildigimizi ona soylemedik. Sevgilim il dışında universite okuyor ve bugun eve donecek. Şimdi benim kardeşim yok. O yuzden ona akıl da veremedim. Sizce ne yapmalı ailesine nasıl anlatmalı? Şimdiden teşekkurler. Goruslerinizi tek tek değerlendiricem