Sizden yorum beklediğim konu olumsuzluklardan cok cabuk etkilenmem. Ozellikle ailemden biri olumsuz konustugu zaman modum cok cabuk duşuyor. Yada mesela ablam cok laf sokup ters konuşan birisi yillar icinde bende ona benzedigimi farkediyorum ve bu beni cok urpertip psikolojimi bozuyor. Cok sakin ve sabırlı biriyken artik insanlara karsi hemen cikisan birisi olmaya basladim. Bu durumu nasil asip durdurabilirim?
İkinciside ailemdeki baski.. neredeyse 30 yaşıma yaklasmis ekonomik ozgurluğu olan birisiyim. Ama mesela erkek arkadasim oldugu zamanlarda disari cikarken geriliyorum. Yada aksam nerdesin, gec kalma bu saate kadar ne isin var , neden bu kadar sık dışarı cıkıyorsun soylemleri beni ciddi anlamda bunaltiyor ve psikolojik olarak yipraniyorum. Ben sabahlara kadar egleneyim eve gelmeyeyim modunda degilim ama saat 7 de neredesin diye soylenmeye baslamalari 9-10 da gelince acayip muamele gormek bunaltiyor beni. Kazancim iyi aileme destek oluyorum babamin borclarini oduyorum. Zaten farkli bir eve cikma durumumu hayatta kabul etmezler kiyametler kopar. Bende onları uzmek kirmak istemiyorum olumlu dunya.. ama artik istedigim.gibi cikip gezmek ve laf duymak istemiyorum. Sizce nasil bir yol izlemeliyim bu konudada fikir verirseniz cok mutlu olurum