ilişkimiz dokuz ay once başladı. herşey cok guzel gidiyordu. hic kavga etmedik hatta hic bir konuda tartışmadık. birbirimize karşı cok anlayışlı olduk o zamanlar. surekli surprizler yapıp hediyeler alırdık. kız arkadaşım universiteden mezun olunca iş bulma kaygısı yaşadı bir sure boyunca. ayrıca yeğeni premature olduğu icin aile bazı sıkıntılar yaşadık birlikte. ama destek olmayı hic bırakmadım. sonra kız arkadaşım bir dersanede oğretmen olarak başladı bende ziyaretine gittim hem hayırlı olsuna hem de oradaki calışanları ziyaret etmek icin. sonra beni oradaki patronuna nişanlısı olarak tanıttı. biz daha nişanlı değildik sadece kendi aramızda yuzuk takmıştık o da şoyle oldu. bana dedi ki eve goruculer geliyor rahatsız oluyorum dedi bende evlilik teklifi yaparak tek taş yuzuk aldım. o da sağolsun surpriz yaparak banada evlenme teklifi etti ve yuzuk aldı. sonra devam ettik sorunsuz bir şekilde yalnız 3 ay once şupheli davranmaya başladı. cunku dersaneden maaşını alamadığı icin ayrıldı ve kutuphanede calışmaya başladı. ve orada calışmaya başlayınca cok şupheli hareketler yapıyordu. mesela benim kutuphaneye gelmemi istemiyordu hatta onunde bile beklememi istemiyordu. bir sokak aşağıda bekle diyordu kutuphanedekiler dedikodu yapmasınlar diye. bende anlayış gosterdim. bir gun kutuphaneden cıkarken yuzuk parmağında yoktu. nerde diye sordum o da cebinde olduğunu elini yıkadığı icin cıkarttığını soyledi. neyse tamam dedim ama calıştığın yerde cıkarmıyorsun değil mi dedim o da asla cıkarmam takıyorum surekli dedi sadece evde takmıyorum dedi. evde takmaması gayet normal. annesi beni tanıyordu hatta bir sure sonra buluşup oturduk birlikte. sonra babası ve diğerleri tanıdı beni ama onlarla buluşmadık. neyse sonra garip davranışlar başladı bende şuphelendim cunku bana ilgisi azalmıştı. bende bir gun kutuphaneye gidip gizlice takip ettim. sabah iş yerine girdi 2 dk sonra bana telefon actı kutuphaneden dışarıya cıktığını soyledi kahvaltı icin poğaca almak icin. bende arabayla takip ettim baktım durakta otobuse binip şehir merkezine gitti. bende takip ettim sonra kaybettim izini telefon actım neredesin diye bana iş yerinde olduğunu soyledi yalan soyleme dedim yerini oğrenip gidip aldım onu ve konuştuk. bana surpriz yapmak icin yanıma gelecekmiş sozde. neyse inandım. sonra whatsapp konuşmalarının yedeklerini istedim gonderdi bana baktım ki konuşmaların sadece 1 aylık kısmı var diğerleri yok sildiğini anladım. sonra iş yerine oğrencilerimi gonderdim yuzuğunu takıyor mu diye 2 gun boyunca bakmışlar hic yuzuk yokmuş bende sinirlenip yanına gittim. cıkışı gordum yanında bir kız daha vardı ikisi de arabama bindi ama elini saklıyordu acil eve gitmemiz gerek sonra bizi bırakırsın olur mu dedi tamam dedim. eve girip yuzuğunu almış sonra gostere gostere yanıma geldi arabaya bindi sonra birlikte yola cıktık. seninle biraz konuşmam gerek dedim arkadaşın birazcık bizi karşı tarafta beklesinseninle ofise gecelim dedim tamam dedi sonra telefonunu cantasına koydu arabadan inince arkadaşına cantasını verdi canta sende dursun dedi. bende sinirlendim aldım cantayı ofise cıktık. sordum neden yuzuk takmıyorsun diye o da anneme sor dedi bende telefon actım sordum nedenini annesi dedi ki daha istemeden yuzuk takmak iyi olmaz etrafta kızın adı cıkarmış falan dedi oysa ki biz istemeye gelelim dedik niyetimizi belli etmiştik. her neyse sonra kıza dedim ki telefonuna bakacağım dedim sonra tartışmaya başladık. o telefonu ben telefonu cekiştirmeye başladık 20 dk boyunca ama vermedi sinirlendi yuzuğu bırakıp cıkarıp gitti. akşam mesaj attım neden telefonunu vermedin diye o da icinde kızlarla ozel resimlerinin olduğunu soyledi. yani benimle her turlu ilişkiye giren bir insan neden bu konuda benden utansın ki inanmadım bende. mesajları silmesi bile ilginc. sırf şuphelediğim icin ilişkiyi bitirdik. sizce haklı mıyım şuphelerde