Bunun amacı ne?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Bunun amacı ne?
-
03-10-2022, 04:22:26Arkadaşlar merhaba. 20 yaşındayım 2. Sınıf universite oğrencisiyim beş ay once Pubg de oyun oynarken bi oğlanla tanıştık. O farklı şehirde ben farklı şehirde okuyoruz. Ama yaşadığımız yerler yakın. İlk başlarda oylesinde arkadaş olarak konuşmaya başladık. Daha sonrasında o okuduğum şehre yakın bir şehre geldi ve buluştuk. Bir hafta sonrasında beraber yolculuğa cıktık. Zaman guzel gecmişti, kotu bir niyetini asla sezmedim. Daha sonrasında bir kere daha buluştuk. Geri okuduğumuz şehirlere geldikten sonra konuşmaya devam ettik ben biraz cekingenim ona gore ama iş artık florte donmuştu tabi bir gun hic beklemediğim bi zamanda biz neyiz diye sordu cevap vermedim tabi ki ama sorun olmadı iyi konuşuyorduk. Tekrar buluşalım dedik başka bir şehirde fakat bundan once artık konuşmak istedim aklında ne var ne yok diye en son kafam karışık demişti cunku. Konuştuğumuzda hic beklemediğim şekilde arkadaşlığa vurdu ve bende cevap olarak sen arkadaşlarınla benimle konuştuğun gibi konuşup biz neyiz diye mi soruyorsun dedim bir şey diyemedi aklına takılan sorun ettiğin ne diye sorduğumda ise mesafe cok sen ordasın ben burda, burada başka biriyle konuşmaya başlasam konuşurum dedi ben de artık ne diyeyim ben boyle bir şeye gelemem kusura bakma dedim soyleyeceğin bir şey var mı dedim yok dedi oyle kapattık... Bundan sonrasında ararsa ederse ne yapmalıyım?