Selam hanımlar size hayatımda cozum bulamadığım bir kac soru icin danışmak istiyorum .
Direk mevzuya gireyim .

Flort yaşarken kavram karmaşası yaşıyorum . Bir aklım diyor ki hemen kendini kaptırma uzak tut eğer seni istiyorsa zaten sana yanaşmaya calışır . Hop bakıyorum adam benden daha fazla uzaklaşmış . Ama mesela diğer arkadaşlarıma bakıyorum kız sevgilisine naz yapıyor soğuk davranıyor cocuk bunu daha fazla sarıp sarmalıyor .

Hadi diyorum başka flortte ikinci yolu deneyeyim bu sefer sıcak sıcak muhabbetler kurayım yakın davranayım . Bakıyorum bu sefer yine kacmış . Yine diğer kız arkadaşlarıma bakıyorum cocuğa şefkat gosteriyor cocuk buna yine sarılıp sarmalanıyor .

Ben anlamadım Allah rızası icin şu olayı cozen biri beri gelsin bana deyiversin ya bu nedir ? Bunların olayı nedir ?

Kendi rızalarıyla flortu başlatıp ortadan tuyuveriyorlar . Gercekten anormal biri değilim okuluna gidip gelen sıradan bir vatandaşım . Sadece davranış yontemi cozemiyorum

++ Bir de insanlar bana der ki dışarıdan cok soğuk ciddi gorunuyorsun . Bunu nasıl aşabilirim ?