Merhaba cok bunaldm birileriyle biseyleri paylasmam lazm ve burayi tercih ettim cok mutsuzum 4 yillik ewliyim severek ewlendk ama olmadi 4 senede bitti hersey ben cok gulumseyen biriym artk etrafa mutluyum pozu vermek mutsuzken gulmekten cok yorldm esimle aramz hic iyi degl ve napcami bilmiyorm benimle sıkntsnı derdni paylasmaz baskalaryla paylasr yada icer dun gece kavga ettk ewe gec geldi bende kızdm normaldede hep gec gelr tabiki bekar hayati gbi hayat yasar dun patladm madem derdni sıkntnı baskalaryla paylasyosn karn yok bndan snra dedm oyle basladi kavgamz en sonnda bna yarn isten gelnce bileziklerin hepsni satcm dedi ben ewlenrken bna hicbisi alnmadi yaplmadi birtek bileziklerm var ve bende onlari zor gunlermz icn kullanmak istyorm ew alabilmek icn cocgmz olmyo mesela tedavi icn ama o araba alicakms bende araba icn vermek istemyorm cunku araba olnca ewe hic gelmycek daha oncesnde annemn evne gttim degstm artk soz bidaha olmyck dedi inandm ve gero dondm smdi ailemde geri gelme bikere gttn artk diyo napcmi hic bilmyorm artk cok yorldm ruh saglgmn bozldgnu dusunyorm cnku bn oncden boyle biri degldm beni cok yipratti nasl bi yol ozlycemi bilmyorm artk