Bugun sabah bir konu acmistim ama durumun bukadar vahim oldugunu farketmemisim sanirim biraz lay lay lom yapmistim yazarken de.linki birakiyorum(umarım) https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/beyime-yaranamiyorum.1115660/page-1
Esim 4 yasindaki kizim ben ve evle tamamiyle ilgisiz birisi.Butun bos vakitlerinde oyun oynamaya calisir.Benden ve evden bana yardim etmesinden vazgectim ama bugun kizim babacim beni sen uyutur musun seninle uyumak istiyorum dedi.Esim işim var sen uyuyunca gelicem falan dedi kizim da kandiriyosun beni gelmiyosun hic dedi ama sonra israrina dayanamadi tmm dedi ki bunu hep yapiyor ben idare ediyordum kizim uzulmesin eşim de biraz kendine vakit ayirsin diye.Traş olcak diyordum tuvalete gitcek fln diye oyaliyordum.
Eşim bugun tmm deyince karismadim artik cunku bugun 45 dk gordu sadece babasini yine.
Ama biz kizmla konusurken esim odadan cikti ben de isigi kapattim yattirdim kizimi gelcek saniyorum.Biraz zaman gecince kizim anne uyuyamiyorum dedi neden dedim babam yine gelmedi kandirdi beni dedi.Yine biseyler uydurdum ozaman bakalim napiyor dedi.Ben de uykun acilmasin cagiralim buraya madem dedim.Babacim babacim diye seslendi duymuyordur telefonla arayalim dedim(cunku oyun oynarken kulaklik takar dunyadan izole olur)
Megerse disari cikmis.Babacim hani gelcektin niye gelmedin deyince yarin gelirim yarin uyuturum seni dedi eşim.Kizim aglamaya basladi hep oyle diyosun bana yalan soyluyosun beni ihlal ediyorsun(ihmal demek istiyor) dedi telefonu bana uzatip aglamaya dvmetti.
Ben de msj yazdim cok agliyor cok uzuldu diye.Bunlari sen ogretiyosun cocuga diye cvp yazdi bana.Ben kizim baban seni yine kandirdi gelmedi hadi cagir babani diyormusum.Cunku manyagim ya.Ben de vicdanina kalmis dedim susturdum kizimi optum kokladim yatirdim tekrar.
10 dk snra geldi(ki gelmesini beklemiyordum)
Kizimin yanina uzandi brn geldim babacim diye.
kizim gelmene gerek yok artik ben kendim uyudum babacim sen git dedi eliyle ittirip arkasini donup yatti.O an kalbim yandi sanki cunku kizimdan boyle bi tepki beklemiyordum.
İngilizce ozur dile cocuktan dedim.Ozur dilerim babacim ben seni duymamisim tuvaletteydim dedi!!
Annecim baban gelmis bak hadi sarilda uyu dedim istemiyorum ben senin elinden tutup uyicam dedi.Oyle de uyudu.
Eşim kalkti yine disari cikti tabi ben de msj attim.Beni evini ihmal ediyosun ama kizina bunu nasil yapiyosun azicik icin acimiyor mu diye.
Sen istedigin icin bu hale gelmediyse kizimiz ben se bisey biiyorum bana yutturamazsin Allaha havale ediyorum arkadasimla bulustum daha yazma iyi olmicak yazmiş.
Yaptiklarina kendi adima uzulmuyorum cunku kendi secimi kotu olmak ama kızım icin uzuluyorum.
Cok uzun yazdim farkindayim ama bana ne onerirsiniz? Bu adam hatasini yanlis yaptigini nasil anlar.
Beyime yaranamiyorum:( !!! 2
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Beyime yaranamiyorum:( !!! 2