Eve geldigimdem beri sinirimi atamıyorum. Ofke kontrolu problemim var zaten. Kontrol edemiyorum. Sizlere danismak istedim
Calistigim buroda 3 kisiyiz. Bir de amir var. Iclerindeki tek kadin benim.
Amir bizle arkadas gibi olmayi tercih eden biri. Guya beni cok sever hatta en cok beni sever lafa gelince. Ama diger arkadaslardan cekindigini, bense kolayina geldigimi dusunuyorum basindan beri. Mesela dili sivri bir arkadas var pat pat her seyi soyler acayip cekiniyo ondan insan farkediyo.
Bugun ise soyle bir sey yasadik.
Bu geldi odama napiyosun diye. Madem geldiniz bi sey sorucam dedim isle ilgili. Bir is vardi. Daha once bizden baska bir arkadas ilgilenmis. Yanlislikla da devamindaki sey bana gelmis. Aa bunu x kisi yapmisti ya dedi. Ben de o zaman size geri gondereyim onunsa ona gonderin dedim.
Dur bi onla konusuym dedi.
Gitti geldi onunmus dedi. E o zaman gonderiyorum size dedim (tekrar ona yonlendirmesi icin)
O bana gonder demedi dedi boyle mahcup bi sekilde( sanki amir o arkadasmis gibi) sonra geveledi ona bugun cok is gonderdim, kisacik bi isi var dedi. Hadi ya oyle mi dedim. Yani digerinden cekindigi icin yine beni kolaysindigi icin bana kakti isi. Bu arada oyle yogunum ki kafami kaldircak halim olmadigini bile bile bunu yapti.
Bu konusmalar olunca abartmiyorum sinirden vucudumun isindigini ve kulaklarimin yandigini hissettim.
Ortasi olan bi insan degilim. O anda amir fln oldugunu unuttum zaten ama kendimi tuttum. Şunu soyledim.
Ben sizi anladim. Su an cok sinirliyim. Isterseniz konusmayalim. Diyip masamin onunde otururken o, onumdeki kagittan calismaya devam ettim. Cunku konussaydim cok buyuk saygisizlik edicektim. Onume bakinca hicbir sey demeden cikti odadan.
Is cikisi da kapidan dalga gecer gibi nasilsin dedi. Ben de cikiyosunuz galiba iyi aksamlar dedim.
Sunlari yazarken bile icimdeki ofkeyi dindiremiyorum.
bunun uzerine nasil davranmaliyim. Hala o isi geri gonderebilirim ben bunu yapmiycam diye.
Ama bunu yapmak istemiyorum, kendisine bu konu tekrar acilirsa veya nasilsin gibi nabzimi olcmek isterse bir daha benimle is disinda muhatap olmanizi istemiyorum demek istiyorum. Yok senin arkadasligin benim icin onemli, iclerinde en degerlisi sensin diyen bir insan.
Ve asiri mi tepki veriyorum. Belki ofkemi kontrol edemiyorum. Cvp vermedigim icin mi icimdeki ofke. Ama versem acik bir sekilde saygisizlasicaktim cok eminim. Beceremiyorum boyle seyleri. Oncesinde de vukuatimiz oldugu icin artik katlanamiyorum. Benzer seyler oldu bu arada.
Bugun iste yasadigim durum
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Bugun iste yasadigim durum