Balkonuma guvercinler yuva yapmış, zaten sağolsunlar balkonumu mesken bellemişler ne yapsam ne etsem uzaklaştıramıyorum balkonum afedersiniz b*k icnde, bu hayvanlarda artık nasıl bir sindirim sistemi nasıl bi şey varsa cırt cırt gectikleri yeri kaka yapıyorlar... bi yuva yapmadıkları kalmıştı o da oldu. kıyamadım atmadım tabi balkonun temizlemeye karar verdim yuvayı bi leğenin icine koydum iyicec yıkadım balkonu fayanslara poşetler serip yere yapıştırdım koli bantıyla daha ki o fayanslar artık kaka olmasın şu kuşlar da bi gitsin duşunurum care diye, gerci daha once de duşunmuştum de bu inatcı hayvanlara kar etmedi. ah neler denemedim ki cd astım poşet bağladım.

yavrular cıktı yumurtadan anne geliyor gidiyor ses etmiyorum evi havalandıramıyorum balkonu acıp onlara sebep korkmasınlar diye 1 aydır ordalar hatta daha fazla. yavrular buyudu dana gibi oldu artık bildiğin guvercin...

vizelerim yaklaşıyor bu gun ders calışıyorum bilen bilir bu guvercinlerin guuuoook guuuook diye boğuk iğrenc bi sesleri var ay ana baba geliyorlar balkona bi bağrış cağrış bi otuş yarabbim sacımı başımı yolacağım ne calıştığımdan ne okuduğumdan bir şey anlıyorum. bir kovdum yok iki kovdum yok. aldım ben de yuvayı zaten leğenin icindeydi indirdim sitenin bahcesine cop konteynırının oraya leğenle koydum o sinirle. anne geldi gitti aradı tabi cocukları yok. gorur diye tahmin ederek koymuştum oysa ama bulamadı demek. baya dolandı falan.

Akşam oldu bi pişman oldum. bi yandan da ucup giderler ya kocamanlar diyorum HAKKATEN KOCAMAN OLMUŞLARDI.
Az once indim aşağı baktım leğen yok koyduğum yerde. kuş yuvası dışarı konulmuş. kuşlar da yok. leğeni biri aldı desem ici kaka dolu leğeni kim ne yapsın. kedi mi yedi acaba kuşları. cok mu kotu bi şey yaptım? cok pişmanım napsam bilemiyorum artık yapacak bir şey de yok gerci