Siz olsanız ne yapardiniz
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Siz olsanız ne yapardiniz
-
03-10-2022, 04:21:21Facebook umda 2 yıldır ekli biri vardı ben eklemiştim musterimizdi eski isyerimde lakin hic konuşmadık oyle durdu. Bu ara depresif hayattan zevk almama tarzı şeyler yaşıyorum inanılmaz mutsuzdum . Bu kişiyle bir etkileşim sonucu konuşmaya başladık birkac gundur flort değilde dertleşme tarzında baya guzeldi muhabbet. Sevgili oluruz vs demiyordum ama zaten beğendiğim icin eklemiştim onceden de onu. Ve belki iyi anlasiiriz sonrası belli olmaz dedim. Ruh halime de iyi gelmişti bugun kalktım suslendim ne guzel mutlu ve umutlu hissettim uzun zaman sonra yine. bugun goruşelim dedi kendisi . Goruştuk kahve ictik yarım saat once filan. Konuşmanın ortasında telefonununa mesaj geldi. Durust olayım eski kız arkadaş imla gorusecektim ona para vericem beraber iş yapıyoruz dedi . Kendisi benle yaşıt ama kadın 31 yaşında ondan buyuk 5-6 yaş neyse konu bu da değil . Kadın buna olmaz demiş 9-10 ay once iş icin hala goruşuyorlar mis arada git gel yaşıyormuş bunu bana dedigi an tum enerjim cekildi. Biliyorum hemen ne hayal kuruyorsun dicrksiniz ama uzuldum işte sanssizim dedim o da ozur filan diledi yok ya bişey olacak değildik dedim ama anlaşıldı yuzumden . Durust olmak istemiş de arkadaş oalbilmemiz icin demiş de aptal. Kendini kotu hissetti benim yuzum dusunce. Şuan kendimi kotu hissediyorum ama neden bilmiyorum sacma bir hayal kurdum hemen ve şimdi kendimi aptal değersiz gibi hissediyorum. Birde bana gelmiş ben kendimi kac aydır değersiz hissediyorum diyor . Saygısızca oldu dedim benleyken onla goruşeceğini soylemek birden. Sanırım o sonradan cıktı planda bu arada kalkmak istemedi senle oturcagm ama sen kalkmak istersen şuan saygı duyarım filan dedi batirdim sohbeti filan dedi. En son belki arkadaş oluruz goruşu ruz belki diyip mahcup şekilde gitti. Berbat hissediyorum