yaklaşık 1-2 ay once bir ozel bir hastanede kol kisti icin ameliyat oldum. ameliyatta bazı calışanlardan rahatsız olmuştum. ve ameliyat yapılan hastane hic kalabalık değil ve cok vasat bir yer. calışanları cok laubali. hastalara cok ters davranıyorlar. benden sonra ameliyat olacak kişi yoktu. ameliyat genel anestezi altında oldu. fakat ameliyat gunu tuvalete gittiğimde c. insel organımda kucucuk bir kan pıhtısı gordum. Kuru kir gibi ama kandı.ameliyattan once hicbir şey yoktu ve oraya nasıl geldi bilmiyorum. sonra biraz eğildim ve aşırı derecede v. ajinal gaz cıkardım. b. akire değilim ve bu olay acaba ameliyattan sonra t. ecavuz vb bir şey yaşamış olabilir miyim diye şuphelenmeme sebep oldu. oyle bir şey olabilir mi? bilen varsa yazar mı? sunlari da duşundum sonra, elimde kanlı bir pecete vardı ve tuvalete gittiğimde ilk tam ayılmamışken onu silmek icin kullanmış olduğumu hatırlıyor gibiyim. belki kan pıhtısı oradan geldi. vajinal gaz ise daha onceden eğilip kalkmamdan oldu diyelim. hadi bu şekilde duşunursek bir şey olmuş diyemeyiz. fakat şoyle de duşundum bu anestezi verme işlemi bittikten sonra 15-20 dk icinde hasta tam uyanıyormuş. o arada ilk once başka sedyeye koyacaklar. sonra hemşire doktor ve diğer calışanlar elini yikayacak, ustunu değiştirecek vs derken 5dk gecer. sonra işleri bitti ve cıktılar desek ancak o 5-10 dk icinde yapabilir ve cok hızlı olması lazım cunku ben uyanabilirim veya o arada başka biri ameliyathaneye girebilir. olduda o arada yaptı. bir kere p. rezervatif kullanması gerek. Buyuk ihtimalle yani.var diyelim. sonra kuru cinsel organ olduğu icin cok tahriş olur ve bunu da kalktığımda ilk dakikalar hissetmesem de 10-20 dkya acıyla hissederim diye duşunuyorum. Belki anestezi ve ağrı kesici etkisiyle hissetmeyebilirim.hadi
diyelim kayganlastirici, su ve benzeri bir şey kullanmış olsa. ama onu kullansa da bu sefer o şeyi kullandığını yine de hissetme ihtimalim vardır gibi geliyor. yani sadece şuphe ve bu dediklerimi de duşununce sanırım ben abarttim ve korktum gibi geliyor. deli konumuna girmek istemiyorum o yuzden.kamera kaydını da ancak savcılık tarafından alabiliyormusum. Eğer iftira cıkarsa da ben suclu cıkacağım ama icim icimi kemiriyor.