Gurbetteyim evliyim 6 aylık hamileyim. Hamileliğim sıkıntılı gecti eşimle de sıkıntılarımız var. Bi kurumda devlet memuruyum ama hic arkadaşım yok vardı aslında hamile kalınca bolumumu değiştirdiler bi sure rapor almak zorunda kaldım duşuk riskinden dolayı bu yuzden arkadaşım dediğim kişi de muduru doldurdu onun bişiyi yok gibi bu yuzden bolumum değişti şimdi calıştığım bolum daha rahat ama yaşlı bi teyze amca var ilk başlarda hic konuşmazlardı sonra sonra konuşmaya başladılar onlarda paylaşacak bişiyim yok iş arkadaşlarım toplanıp gun yapıyor kimse beni cağırmıyor sebebi belki hamile olmam iş arkadaşlarımı kac kere eve davet ettim gelmediler şimdi zaten Doğum yaklaştı iyice unutulup gideceğim eşim tayinci zaten iş yerinde o bugun var yarın yok omunla arkadaşlık kurma diyenler bile olmuş Benimle arkadaş olanlara kendimi cok yalnız hissediyorum. Goruştuğumuz bi aile var o da eşimin arkadaşı eşim bile yuzume vuruyor hic arkadaşın yok diye . Oyle olunca sorunu kendimde arıyorum bulamıyorum

ailem zaten uzak yabancı şehirde yapayalnız hissediyorum