Kızlar iyi aksamlar benim bu aralar kayınvalidemle birkac sorunum var ve nasıl davranıcagımı şaştım okul okudugum icin bebegimi uc gun kayınvalideme brakıyorum staja gdip gelıyorum cok yogun bir tempoda calışıyorum sabah bebiş 6 da kalkıyor bdaha uyumuuyor sekizde kvalideme brakıyorum dortte alıyorum ama bugun cok hastaydım basım catlıyordu dedmki bebiş uyumus bende bir iki saat yatsam olurmu ? Cok fenayım hic birsey soylemedi pusette yatan bebegi aldı yatak odasına goturdu benm yatcagım yatagın ustune tam ortaya koydu yine sessizce kapıyı kapattı cıkdı ben sadece izledim yaptıgını anlam veremedim boyle bir kac laf daha soyledi daha once ben bakmam dıyordum ama bak bakıyoruz iste torun deilmi felan halbuki bana bırak ben bakarım demişti bende ona guvenip staja basladım kendi annemde iki gun okula gttıgımde bakıyor kendi cocuguda var 4 yasında ev işi utu yemek cocuk derken yoruluyor blıyorum hatta sıkılıyor dıye defalarca dısarı gdelim dedim avm ye gdelm yemek yyelim dedim yok cocuklarla zor olur gtmeyelim dye beni hep reddetti onuda anlmaıs deilim neden boyle davrandı ? Eşiyle gezmeye gidiyor o arayınca hemen hazırlanıyor heycanlanıyor cıkıp gıdıyor ? Ben nasıl davrancam bilemiyorum artık ne yapsam yaranamıyorum sanki hevesimi kacırıyor bugunde oyle kızı gbi olamam elbette ama artık bebegimi brakasımda gelmıyor bakıcı tutucak gucumde yok şimdilik