Kızlar selam benim şu aralar bir derdim var kimseye bu kadar acık ve ayrıntılı anlatamıyorum anlamıyorlar beni lutfen yardım edin. Şimdi benim 5 yıl once surekli peşimde olan bir erkek vardı ben onu tam 3 kez reddetttim şimdi ise tam 5 yıl gecmiş aradan birden aklıma duştu pişman oldum ama cok ani gelişti gittim bunu instagramdan ekledim ilk mesajıda attım sonra biz konuşmaya başladık ama normal arkadaş gibi hic gecmişten bahsetmeden birkac gun konuştuktan sonra ben buna tum duşunduklerimi soyledim onceden ben seni arkadaşım olarak goruyordum ama hata ettim sanırım diye uzuuuuıın bir yazı yazdım bu tabi şook cok şaşırdı ben ona boyle acılır gibi konuşunca beni reddetmedi benim o zamanlar dediğim gibi arkadaşımsın sen benim de demedi sadece şaşkınlığını ifade etti oyle kaynadı gitti konu. Şimdi arada konuşuyoruz bazen o yazıyor bazen ben ama coğunlukla ben yazıyorum olumsuz hicbir şey soylemiyor normal konuşuyoruz o konuyla ilgili de tek laf etmiyoruz. Kızlar sizce beni tekrar sever mi birazda o mu beni surundurmek istiyor ben cok mesaj atıp bunaltmakta istemiyorum yazmadan duramıyorum da aslında acıldıktan sonra kendimi cekmem lazımdı dimi ama yapamıyorum kızlar nolur bana akıl verin nasıl davranmalıyım? O ne duşunuyordur ?