Merhaba herkese 2 aydır universitede konuştuğum flort ettiğim birisi vardı. Beni kıskanıyordu ilgileniyordu bende seviyor diye duşundum. Sevmiştim bende aramızda opuşme gecti 2 kere dedim neden hala daha sevgili olmak icin bekliyorsun bana dedi benim derslerim yoğun birde onceden sevgilisi bunu bırakmış buda ayrılmamdan korkuyormuş ciddi birşey istiyorum diyordu bende inandım beni sevdiğini soyluyordu sonra birden değişmeye başladı bana once insan sevdiğiyle birlikte olur dokunur normal diye demişti kapatmıştım sonra eve gidelim muhabbeti actı onuda kapattım sonra seni denedim gitme zaten fln dedi sonra evet deseydim nolurdu dedim bana korunuruz oyle olur dedi ben evlenmeden istemiyorum fln dedikce ısrar etmeye devam etti seviyorsan zevkli olur seni sevdiğim icin istiyorum dedi bende sana istediğini veremem git işini bana soylemeden gorursun dedim sana ayıp olur senle yaparız dedi sonra yuzeysel olur dedi kızlık zarı korkutmak icinmiş yokmuş fln ve bana elletirken cok duzgun kızdın dedi ne kıymetli deliğin varmış dedi hakaretler etti bende cok sinirlendim baya saydırdım sevmedin diye sonra evet sevemedim bir kere dedim inandın dedi belki onu sinirden demiştir bilmiyorum sonra once o engelledi sonra bende engelledim smsten baya laf ettim kufur ettim. 2 gun sonra instagram wp engelimi kaldırmış ben kaldırmadım tabi.