Merhaba arkadaşlar dun de paylaşım yapmıştım ama yarım
Uzun zamandır hayatıma kimseyi almamıştım Ağustos ayı gibi aynı sektordeyiz beni gorup begeniyor be konuşmaya başladık sonrasında sevgili olduk ben hep korktuğum icin ve guven problemi yaşadığım İcin cocuğu hep zorladım yani kısacası buldukcuk oldum bende aşığım seviyorum ama bunu hicbir zaman ona belli etmedim acıkcası hep ittim onu
Surekli evlilik uzerine konuşuyorduk ama sonra yaşının benden 3 yaş kucuk olduğunu oğrendim ve yıkıldım dedim ki nasıl yaparız nasıl olur derken ikna etti beni tekrar kaldığımız yerden devam ettik
1,5 ay once şaka yoluyla gene evlilik konuşurken bana daha 1 sene olmadı ne evliliğinden konuşuyoruz biz dedi şoka uğradım bunun uzerine tartışma başladı ve kelimeleri daha da arttı ben senin gunahına giremem bana kalan parayı sen biliyorsun nasıl evlilik duşuneyim gibi laflar etmeye devam etti dedim bitti
1,5 aydır ayrıyız ortak arkadaşlarımızla surekli laf geliyor bana bizim onunla olmaz artık diyor ama kıskanmaya devam ediyor sosyal medyadan surekli laf sokan ya ozledim gibi paylaşımlar yapıyor benim gururum bar diyormuş
Cok seviyorum seni bırakmam diyen insan nasıl 1,5 aydır aramaz
Surekli ağzında ayrılık lafı vardı beni tehdit ediyordu diyormuş
Ve 1,5 aydır ben cok kotuyum ve sanırım aşığım yada boşlukta fikir verir misiniz
Hatalar ve hatalar
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Hatalar ve hatalar