Merhabalar ,tekrar uzun uzun eski konuları yazmayayım .Sadece kısaca ,eşimin ailesiyle ciddi sayılabilecek bir durum yaşamıştık 2 yıl kadar once ve ozur dilediler .Tek başıma gitmek istemiyordum ve gittim oglumla.

Burada 3 gunum bitti .Ve sanırım bir coğunuz haklı cikti.Geldigim gunden beri kv aşırı iyi ,anlayışlı ,ılımlı .Bende sakin davranıyorum .Eski konular acilmadi.Benimde istediğim zaten eşim varken konuşulması idi .

Oğlum aşırı hareketli ve bu aralar aşırı istahsiz yemek yedirmek zulum .Ben yemek yedirirken o yemegini bitirip ,sen yiyemedin ben onunla oynayalım sen ye diye alıyor ,ne bileyim pazar gunu 14-15 yıllık arkadaşım aradı tek izin gunuymuş pazar goruşelim mi diye soyledim ama gelecek gidecek vs plan varsa sonraya erteleyeyim diye .yok olur mu kizim gor arkadaşını ,cocuk rahat durmaz istersen bakarım ,sen rahat rahat gez filan dedi. tabi oğlumu goturdum cunku henuz alismadigi bir ortam ve keyfi bı durum icin bırakmam kolay kolay kimseye .sadece dun pazar gunu gideceğimi oğrenince biraz yuzu asıldı .Keşke biraz daha kalsaydın diye ,1-2 aya izin kullanırız o zaman kalırız yine dedim .

Sadece biraz soğuk diye oğluma 2 cift corap filan giydiriyor uşumesin ayagi diye normalde sinirleniyorum ama tamam giydir deyip geciyorum cunku cidden soğuk evler hala .

Gorumcelere geleyim ,buyuk olan ozur dileyen gelmedi .Calisiyo sanırım ondan ve daha uzun kalacağımı duşunduğu icin haftasonuna ertelemiş olabilir bilmiyorum .Kucuk olan şu beddua eden ,ilk geldiğimizde odadaymis .Sonra hic biz yokmusuz gibi mutfağa gecti .Arkadan annesi birşeyler dedi gidip ,o da "hoşgeldin desem sanki bana cevap verecek mi kesin bir laf sokacak filan dedi "
Sonra hoşgeldin diye yanima geldi .Sadece hoşbulduk dedim .
Başta oğluma dokunmadı sonra bana ",bı kere sarilabikir miyim" diye sordu .Saril dedim sonra ağlamaya başladı .Ben sinirle de olsa oyle bir hayvanlık yapmanaliydim nasıl o lafı ettim filan diye ozur diledi bizden ."o kolay affedilecek bir laf değil kusura bakma ama kucucuk cocuğa ettin o lafı sen" dedim cok fazla konuşmadım şimdi benimle konuşmaya calışıyor ,cay kahve filan yapiyo arada teşekkur Edip geciyorum bir yabanciya eder gibi ...

Umarım boyle tamamlariz bu tatili tekrar teşekkur ediyorum hepinize