Babam annemi aldatiyor
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Babam annemi aldatiyor
-
03-10-2022, 04:17:12Babam iyi bir insandır. Anneme ve bizlere karşı kibardır, merhametlidir, bizi kimseye muhtac etmez, annemin ve bizim bir sozumuzu iki etmez, bizim icin elinden geleni yapar. Ama bunca iyi ozelliğinin yanında annemi aldatıyor malesef. Bunu annem benden daha once oğrenmiş. Ama bize soylemedi. Ben 7 yıl once internetten bazı kadınlarla konuştuğuna şahit oldum. Kıyameti kopardım haliyle. 1 yıl hic konuşmadım. Ama kus kalamadım, barıştım sonunda. Yaşanan onca şeye rağmen babam hicbir şey olmamış gibi davranıyor. Kac kez bilgisayarı istedi iş bahanesiyle. Dışarda da hayat kadınlarıyla goruşuyor bence. Emin değilim ama cok şuphe ceken hareketleri var. O kadar kotu bir yalanci ki hemen belli ediyor. Bir de sucunu yuzune vurunca cocuk gibi davranıyor. İnkÂr ediyor. Tam cocuklasiyor. Annem her ne kadar affetmiş gibi gorunse de bu durumları sindiremediği o kadar belli ki. Sudan sebeplerden tartışma cıkarıyor. Artık bir kısır donguye girdik. Babam bir şeyler yapıyor, bir kac gun kavga gurultu. Sonra bir iki ay ortalık duruluyor. Sonra hopp en başa... Babama karşı cok saygisizlasabiliyorum, hakaret bile ettim bu yuzden. Sonra kahroluyorum tabi. Ama annemin cok uzulduğunu biliyorum her ne kadar bize belli etmese de. Ne yapacağımı şaşırdım. Cok ama cok bunaldım. Cok ağır şeyler soylemek geliyor icimden ama ya bir gun olurse mahvolurum. Vicdan azabından olurum. Kendi kendimi yiyorum anca.