Herkese merhaba. 1 ay sonra 1 yaşına girecek bir kızım var. Şuan ucretsiz izindeyim. Ama artık yaz sonuna doğru başlamayı duşunuyorum. Kızıma annem bakacak. Şuan oturdugumuz ev annemgile arabayla 15 dk kadar uzaklıkta. Anneme yakın bir yere taşınmayı duşunuyordum aslında ama o mahallede bir kac ev gezme fırsatım oldu bugun. Semt şehrin en luks semtlerinden biri. Haliyle kiralar cok pahalı ve evler cok eski,cokta buyuk. Gezdiğim evlerden biri biraz aklıma yattı gibi ama onunda tuvaleti banyosu cok kotu. Tadilat yaptırmadan taşınamam oraya. Bizim şuan oturdugumuz evde merkeze cok yakın ve sıfır daire. Kira nispeten ucuz. Mahallemizide cok seviyorum acıkcası. Marketler, pazar, manav hepsi ayagımın altında. Anneme yakın otursam annem bizim evde de bakardı kızıma. Şimdi sabahın korunde onu yatagından kaldırıp yola duşecek olmak cok canımı sıkıyor. Ama mantıklı olanda taşınmak gibi geliyor. Bir yandan da şimdiki evle o evi kıyaslıyorum.. Ucurum var arada. Annemin bu tarafa taşınma ihtimali yok bu arada. Ne yapmalıyım sizce?