Hakketen bazen kimsecikler olmuyormus bunlari anlatacak... Olduramiyorum... Anneme ihtiyacim var ama o hic olmamis yanimda. Hatirlamiyorum. Bana kendiliginden gelip sarildigini bile hatirlamiyorum. Hep suclandim. Babami gaza getirip dayak yemisligim var... Iki evladim var 1.5 yastan az aralari tek basuma buyutuyorum. Yuksek kaygi sorunum var buna bagli olarak son zamanlarda ofke kontrolum zorlasti.
Giderek hem ihtiyacim olan hem ozledigim gormek istedigim hem de nefret ettigim anneme benziyorum...
Iltihapli romatizmam varmis. Bazen cok siddetli agrilarim oluyor... Arayip anne kolum agriyor demek istiyorum kucuk bir kiz cocugu gibi olmuyor cunku o bunu istemiyor...
Yardima ihtiyacim var gel dedim birkez gelmemek icin birsuru bahanesi vardi. ikinci dogumumda 15 aylik ve yeni dogmus iki bebeklw beni yalniz birakti. kendisi bir kavga kusluk uydurdu... ihtiyacim vardi yoktu... ya bakin herkes annesinin sicagini hatirlar ben de yok o ben annemin bana sarildigini hatirlamam. ev kirlenecek diye mutfak sandalyelerinde oturduk yillarca biz. cunku evin temizligi her zaman daha onemliydi...
Olduramiyorum... anneligi yanlis ogrenmisim. duzeltmeye calisiyorum ugrasiyorum. mesela umursamiyorum ev kirlenmis vs cocuklarim mutlu olsun yeter ama mesela yemwk yemediler mi tum dunyam zora giriyor. gece cok uyandilarsa sabah mutsuz oluyorum halbuki onlarin saglikli varliklari bana yetmeli...
bana kocan daha genc biraz kendine bak dedi gecenlerde. bakamiyorum inanin vaktim yok. dus almak icin ya uyumalarini ya esimi bekliyorum.
Alinmasi gereken bir tumorum var. en az 5 gun yaticam hastanede ama cocuklarima kim bakicak diye dusunmekten ameliyat olamiyorum. tumor giderek buyuyor ameliyat zorlasiyor. anneme gelir misin diyorum? bana 1 hafta onceden haber ver kendimi ayarlamaya calisayim diyor... peki haber veriraem gelir misin diyorum bakicaz hayat diyor. evet hayat bu belli olmaz ama en azindan guven ver bana...
karman corman sacma sapan oldu... derdim dermanima kusmus...
Olduramiyorum...
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Olduramiyorum...